Un cal intra cu viteza intr-o masina parcata. Accidentul ciudat, surprins de camerele de supraveghere din Craiova

22-09-2015 18:26


Sistemul de supraveghere a surprins un accident mai putin obisnuit pe o strada din Craiova. Un cal, care tragea o caruta, a lovit o masina parcata.

Totul s-a intamplat in momentul in care carutasul, grabit, n-a mai stapanit animalul naravas. Calul s-a prabusit si nu s-a ridicat minute bune dupa ce a dat peste masina.

O camera de supraveghere a surprins momentul in care, agitat, calul se izbeste din mers de o masina parcata si ramane la pamant. Carutasul il mana grabit, iar animalul n-a mai putut fi controlat. Un pieton s-a ferit din calea lor. Nici carutasul, nici cei doi ocupanti din atelaj nu au patit nimic. Calul in schimb si-a revenit abia dupa cateva minute. Masina care apartine unei firme din apropiere a fost avariata serios.

Georgiana Caravasu, reprezentantul firmei: "Mergea destul de repede cu un atelaj pe strada noastra, a scapat de sub control calul, a luat-o in dreapta, a cazut sub masina, a lovit cu pieptul masina, cu siguranta a suferit traume... Traieste din cate am auzit. Dupa cum vedeti, un cal putere poate sa produca pagube destul de mari."

Carutasul strangea fier vechi din oras si, desi nu avea voie, circula cu caruta pe strazile din Craiova.

Alin Apostol, purtatori de cuvant IPJ Dolj: "Conducatorului vehiculului cu tractiune animala de 18 ani a fost sanctionat cu suma de 630 de lei pentru ca a condus un vehicul de natura a pune in pericol siguranta sa si a celorlalti participanti la trafic."

Reprezentantii firmei au decis sa nu depuna plangere impotriva carutasului, mai ales ca nu vor plati reparatiile, pentru ca masina avea asigurarare facultativa.

VIDEO PROTVPLUS.RO