Accident in Capitala. Un politist, aflat pe o motocicleta, a fost ranit si dus la spital cu o ambulanta SMURD. FOTO

10-11-2014 11:44


Un politist aflat pe motocicleta si un sofer din Bucuresti au fost implicati intr-un accident in centrul Capitalei, luni dimineata.

Agentul a fost transportat la spital, iar colegii lui au declansat o ancheta pentru a stabili cine este vinovat si mai ales daca motocilistul mergea pe pista de biciclete, pe unde nu ar fi avut voie

In imaginile filmate de un martor, imediat dupa producerea accidentului de pe Calea Victoriei, se vede cum politistul sta in genunchi pe carosabil si vorbeste la telefon, probabil ca sa anunte starea lui. Langa el sunt alti agenti, dar si soferul autoturismului, socat de cele intamplate.

Totul s-a intamplat dupa ce un autoturism aflat pe a 2-a banda de mers a virat la un moment dat la stanga, unde era intrarea unui gang. Pe langa el sau pe banda de biciclisti, urmeaza sa stabileasca ancheta, - se afla politistul pe motocicleta. Fie nu a fost observat, fie a venit cu viteza prea mare, cert este ca autoturismul a lovit motocicleta.

Sofer autoturism: "Venea cu viteza prea mare, nu avea semnale luminoase sau acustice, sunt socat de cele intamplate."

Imediat dupa impact, la fata locului a fost chemata o ambulanta. Polististul a acuzat dureri in zona toracelui si a fost transportat de urgenta la spitalul universitar. soferul a ramas la fata locului sa dea explicatii.

In acest caz a fost deschis un dosar de cercetare penala pentru vatamare corporala.

VIDEO PROTVPLUS.RO