A fugit cu 2.500 de lei si 4 telefoane dintr-o casa de amanet din Iasi. Ce a lasat insa in urma i-a ajutat pe politisti

Ultima actualizare: 05-12-2014 00:23

Jaf la o casa de amanet din din Iasi. Un individ a intrat peste vanzatoare, a amenintat-o cu un cutit si a reusit sa fuga cu 2.500 de lei si patru telefoane mobile.

La un moment dat hotul a fost la un pas sa ramana blocat chiat in sediul pe care il jefuise. Acum, el este cautat de politistii care au reusit sa-i afle semnalmentele. Se pare ca barbatul a lasat cateva amprente, si mai mult: a uitat in casa de amanet pana si arma cu care a speriat-o pe angajata.

 

Jaful s-a petrecut in cartierul Nicolina, cand angajata casei de amanet a dat sa deschida usa. Individul, care o pandea la intrare, a pretextat ca vrea sa vada un calculator, cu gand sa-l cumpere. Si femeia l-a lasat inauntru. In momentul in care angajata se pregatea sa intre dupa tejghea si geamul securizat, pretinsul client a scos arma.

Dan Mihoci, administratorul societatii: "La 9 fara 5, odata cu gestionara, a intrat un client care a fost si ieri sa vada un laptop. A atacat-o cu un cutit, a obligat-o sa intre in baie, a furat o suma de bani, niste telefoane. A scapat cutitul pe jos si a fugit."

Jaful s-a termintat in doar doua minute: femeia apucase sa blocheze seiful, asa ca hotul a luat tot ce a gasit intr-o cutie de valori, ramasa deschisa peste noapte: bani si mai multe produse electronice. Insa cand a incercat sa fuga cu ele, usa de la intrare s-a blocat automat, iar spargatorul a intrat in panica.

A scapat pe jos o mare parte din aparatura, precum si cutitul cu care o amenintase pe femeie. Tot mai speriat, el i-a cerut angajatei sa-i deschida usa cu o cartela si a reusit sa fuga cu 2500 de lei si patru telefoane mobile.

Anca Vajaiac, purtator de cuvant IPJ iasi: "Victima a reusit sa apese butonul de panica, iar agresorul a plecat de la fata locului".

Jaful a fost surprins de mai multe camere de supraveghere, iar politistii spera sa-l gaseasca repede pe faptas, cu atat mai mult cu cat el nu si-a acoperit in totalitate fata.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO