Mormantul in care era ingropat fostul bodyguard al lui Adi Minune a fost jefuit. Hotii au lasat doar sticlele de whiskey

Ultima actualizare: 18-05-2014 07:08

Mormantul vice-campionului national la box Marius Bosnea, cunoscut ca fostul bodyguard al lui Adrian Minune, a fost profanat. Fratele si mama sportivului au gasit sicriul desfacut.

Hoti fara niciun Dumnezeu au furat bijuteriile din aur ale defunctului, dar si 3 medalii obtinute in cariera sportiva. Bosnea a murit acum 8 ani si a fost condus pe ultimul drum cu mult alai.

Dimineata, cei din familie au avut un soc. Au gasit cripta deschisa, la fel si sicriul. Hotii au lasat neatinse numai sticlele de whiskey, in rest au luat toate obiectele de valoare.

"Avea doua inele, unul mai vechi de 100 de ani. Avea un lant cu cruce, o bratara, un ceas de aur si medalii. Trei sau patru medalii, de cand facea el sport", a declarat Liviu Bosnea, fratele lui Marius Bosnea.

Mormant jefuit

Bosnea a fost condus pe ultimul drum in 2006. Atunci, cortegiul format din peste 1000 de persoane a paralizat circulatia in Pitesti. Adrian Minune a cantat cu jale pentru cel care l-a aparat.

Acum, dupa ce au gasit mormatul profanat, rudele au anuntat imediat politia. Anchetatorii au luat amprente si au facut fotografii. Apoi, doi preoti au oficiat o noua slujba iar osemintele au fost asezate la locul lor.

"Conteaza faptul ca nu-l lasa sa se odihneasca si faptul ca nu suntem noi judecatori, Dumnezeu este singurul care ne judeca pe toti. Dumnezeu stie cat de pacat este! Diavolul are curaj mult!", a spus un preot.

"Au luat totul dinauntru, deci tot ce-a avut, a luat dinauntru. Un gest necrestinesc. Sa ajungi sa dezgropi mortii pentru 10 lei pe care i-a gasit in buzunar? Avea bani multi, ca i-au bagat prietenii bani", a marturisit o vecina.

"Nu e vorba de bani, e vorba doar de gest! Trebuie sa plateasca fiecare pentru ce-a facut, nu? Avem o justitie, exista lege, deja au probe, au indicii" a spus Liviu Bosnea.

Mormant jefuit

Fost vice-campion national la box, bodyguardul lui Adrian Minune a avut un trecut intunecat. A fost arestat pentru trafic de stupefiante, dupa ce ofiterii de la Crima Organizata i-au gasit, culmea, in legitimatia de membru al unei asociatii antidrog, mai multe pliculete de cocaina. N-a apucat sa isi ispaseasca pedeapsa. A murit intr-un accident rutier.

Surse din randul anchetatorilor spun ca, la inmormantare, in buzunarele defunctului apropiatii au pus pe langa valori si droguri.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO