A fost abordat pe Facebook de o femeie si au inceput o relatie virtuala. Ce a patit apoi barbatul din Ploiesti este ireal

03-05-2017 12:07


viol Facebook

 Politistii bucuresteni au facut cinci perchezitii in judetul Prahova, la persoane suspectate ca au santajat un barbat, pe care l-au abordat dupa ce au deschis un cont fals intr-o retea de socializare, cu identitatea unei femei.

Patru persoane suspectate in acest caz vor fi duse la audieri, la sediul Sectiei 1 Politie, in dosarul in care se fac cercetari pentru santaj, cauza fiind coordonata de Parchetul Judecatoriei Sectorului 1.

"Din datele si probele administrate in cauza rezulta presupunerea rezonabila ca mai multi banuiti au creat un cont fals intr-o retea de socializare, cu identitatea unei femei, cu scopul de a aborda barbati interesati de o relatie", potrivit Politiei Capitalei.

Anchetatorii au stabilit ca suspectii au reusit abordarea unui barbat, care a intrat in dialog cu administratorul contului fals, crezand ca este o femeie. Dupa un timp, barbatul a fost contactat si determinat sa dea mai multe sume de bani, pentru a nu-i fi divulgata identitatea si faptul ca ar fi inceput online “o relatie cu o minora”.

Actiunea este sprijinita de Directia Operatiuni Speciale din Politia Romana, Inspectoratul Judetean de Politie Prahova si Grupa Mobila de Jandarmi Ploiesti.

Sursa: News.ro

Tags: santaj, facebook,

VIDEO PROTVPLUS.RO