O femeie de 28 de ani, mama a 5 copii, l-a nascut pe cel de-al 6-lea in statia de tramvai. Imagini surprinse in Timisoara

Ultima actualizare: 02-07-2015 06:56

Emotii uriase la Timisoara, unde o femeie de 28 de ani, mama a 5 copii, a nascut pe strada. Gravida avea in plan sa ajunga cu tramvaiul la maternitate, insa pe drum au apucat-o durerile.

Pana sa vina ambulanta, a adus pe lume o fetita de 3 kilograme 900, sub privirile uluite ale martorilor care au incercat sa o ajute. Din fericire, cele doua se simt bine si au ajuns la spital pentru ingrijiri.

Scenele s-au derulat pe o strada de la marginea orasului, intr-o statie de tramvai.

"Eu am auzit pe la sase jumate o femeie care tipa. M-am dus la geam si am vazut o doamna aici jos, deja nascuse”, povesteste o martora.

"Eu dormeam si mama a venit la mine foarte foarte speriata si mi-a zis vino la geam sa vezi ce se intampla la noi in statie. Si cand vad, o femeie nastea si era asistata de o alta femeie. A venit salvarea, am vazut ca au adus targa, au pus-o pe femeie pe targa si copilul. L-au pus intre picioarele femeii si asa au urcat-o in masina", spune si un alt martor.

Gravida a mai nascut cinci copii. Cu totii sunt dati in plasament. Tanara rataceste ziua intreaga pe strazi, iar noaptea este gazduita la un adapost. Azi a avut noroc cu o straina care a ajutat-o pana sa ajunga ambulanta.

"Din afirmatiile ei plecase la maternitate cu tramvaiul. Echipajul nostru cand a ajuns, va dati seama, sa o vada in statia de tramvai nascuta, repede a taiat cordonul ombilical, I-a acordat primul ajutor. Cand sa intre cu gravida in ambulanta, s-a defectat usa laterala si a chemat o alta ambulanta din statie."

In ciuda conditiilor in care a nascut, tanara adus pe lume o fetita perfect sanatoasa.

"Este bine si bebelusul si mama. Nou nascutul a fost echilibrat, mama e echilibrata. Doamna a mai nascut un copil inainte de a ajunge la spital, in salvare in drum spre spital, de peste 4 kilograme, deci se cunoaste ca o mama eroina care stie sa nasca repede”, spune Elena Bernad, medic maternitatea Bega.

Cel mai probabil, copila care abia a venit pe lume va avea aceeasi soarta cu cea a fratiorilor ei si va ramane in grija statului.

Sursa foto: Opinia Timisoarei

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
MASKED SINGER ROMANIA
Monstrulica și-a dezvăluit identitatea la Masked Singer România. Oana Zavoranu era sub mască

07:20
Alt Text!
Exclusiv PRO TV Plus
Primul român care a învins în UFC vrea următoarea victorie. Nicolae Negumereanu vrea să scrie istorie la Las Vegas

09:15
Alt Text!
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotude cu Andrei Aradits: "M-aș căsători cu Adi Nartea"

39:07
Alt Text!
Promo
PROMO Femeia Alege - Venirea concurentului MAX i-a dat Romaniței planurile peste cap

00:30
Alt Text!
Promo
PROMO SuperStar E timpul să fie legendari. E timpul pentru următoarea etapă. Recall SuperStar România

00:30
Alt Text!
Stirile PRO TV
Stirile PRO TV # 17.00 – 25 Octombrie 2021

45:59
Alt Text!
Las Fierbinți
Sezonul 19, Episodul 23

44:57
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, recunoaște că are centrală de apartament. De ce nu ajunge agentul termic în sector?

30:29
Alt Text!
Visuri la cheie
Cinci motive pentru care ai nevoie de o asigurare pentru locuință

01:16
Alt Text!