Un jandarm şi-a cerut iubita în căsătorie la finalul paradei dedicate Zilei Naţionale


Ultimul update: Sambata 01 Decembrie 2018 18:38
Data publicarii: Sambata 01 Decembrie 2018 17:53
Categorie: 1 decembrie
cerere casatorie

Un jandarm şi-a cerut iubita în căsătorie la finalul ceremoniilor dedicate Zilei Naţionale a României şi Centenarului Marii Uniri, de la Miercurea Ciuc, în aplauzele tuturor celor prezenţi.

După ce s-a încheiat ceremonia depunerii de coroane, în faţa Monumentului Ostaşului Necunoscut, sergentul major Marian Munteanu, de la Detaşamentul 3 Jandarmi Odorheiu Secuiesc, şi-a chemat iubita, sergentul major Anişoara Arotăriţei, care se afla în plutonul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Harghita, pregătit pentru defilare şi i-a oferit inelul de logodnă, scrie Agerpres.

Sergentul major Marian Munteanu a spus că a ales această zi pentru a-şi cere iubita în căsătorie pentru că, fiind militari, niciun moment nu poate fi mai încărcat de semnificaţii decât cel al celebrării Centenarului Marii Uniri.

"Astăzi, în ziua Centenarului, în inima de gheaţă a României îţi mulţumesc pentru că ai fost alături de mine, pentru momentele frumoase petrecute împreună, pentru că mereu mă faci să zâmbesc şi pentru că alături de tine totul este mai frumos. Aş vrea ca iubirea noastră să fie un exemplu de loialitate şi dăruire. Te iubesc!", i-a spus sergentul Marian Munteanu iubitei sale.

Aceasta a răspuns "Da" fără ezitare şi a mărturisit că a fost un moment neaşteptat, într-o zi atât de specială pentru România.

Comandatul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Harghita, col. Dan Iamandi, a recunoscut că a fost complicele acestui moment, într-o zi atât de deosebită şi a spus că, dacă i se va cere, va fi şi naşul fericitului cuplu.

Un număr impresionat de persoane au participat sâmbătă, la Miercurea Ciuc, la ceremoniile militare şi religioase de sărbătorire a Zilei Naţionale a României şi de marcare a Centenarului Marii Uniri.

Sursa: Agerpres

Incident în timpul paradei din Rm. Vâlcea. Un militar a avut nevoie de îngrijiri medicale
Motivul pentru care ploieștenii au ratat parada militară de 1 Decembrie
Motivul pentru care ploieștenii au ratat parada militară de 1 Decembrie
VIDEO PROTVPLUS.RO