Duminica 09 Februarie 2025
Garam masala este un amestec de condimente utilizat pe scară largă în bucătăria indiană, de la curry-uri și ...
Citeste mai mult ›
Sambata 08 Februarie 2025
Dacă încă nu ești familiarizat cu za'atar, fă un loc în dulapul cu condimente, deoarece acest amestec de ...
Citeste mai mult ›
Duminica 02 Februarie 2025
Lemongrass-ul (Cymbopogon citratus) este o plantă ierboasă perenă, înaltă, care face parte dintr-un grup de ...
Citeste mai mult ›
Duminica 12 Ianuarie 2025
Originare din Indonezia, cuișoarele sunt muguri de flori ai arborelui de cuișoare.
Citeste mai mult ›
Duminica 12 Ianuarie 2025
Ienibaharul este o plantă, iar boabele necoapte și frunzele sunt utilizate pentru a prepara medicamente.
Citeste mai mult ›
Sambata 11 Ianuarie 2025
Vanilia reprezintă un grup de orhidee tropicale cățărătoare (familia Orchidaceae) și agentul de aromatizare extras din ...
Citeste mai mult ›
Duminica 05 Ianuarie 2025
Anasonul (Pimpinella anisum) este o plantă aromatică din familia Apiaceae, originară din estul Mediteranei și sud-estul ...
Citeste mai mult ›
Joi 19 Ianuarie 2023
Preferințele în materie de mâncare se schimbă, iar în fiecare an noi gusturi, arome și culori ...
Citeste mai mult ›
Vineri 24 Decembrie 2021
Un profesor japonez a inventat prototipul unui ecran TV care îți permită să simți aromele alimentelor pe care le ...
Citeste mai mult ›
Marti 17 Septembrie 2019
Guvernatorul statului New York a anunţat interzicerea, începând din 4 octombrie, a aromelor pentru ţigările ...
Citeste mai mult ›