Corpul de control al premierului ancheteaza cazul primarului care abuza sexual un consilier local. "Eu eram mana lui dreapta"

×
Codul embed a fost copiat

Dupa scandalul sexual in care sunt implicati un consilier local si primarul din Marsani, judetul Dolj, prefectura si-a trimis reprezentantii in ancheta.

Edilul a fost acuzat de angajatul sau ca, timp de doi ani, il incuia in birou si il silea sa-l satisfaca sexual, uneori chiar si de doua ori pe saptamana. Cei veniti insa acum in investigatie au in vedere si acuzatii de coruptie, formulate de o asociatie non-guvernamentala.

Primaria din Marsani este verificata de oamenii Prefecturii Dolj, trimisi in teritoriu in urma unei adrese venite chiar de la Corpul de Control al primului ministru. Coincidenta sau nu, ancheta se desfasoara dupa acuzatiile de coruptie financiara lansate impotriva primarului, dar si dupa cele de hartuire sexuala, formulate de un consilier local.

Barbatul sustine ca edilul l-a obligat sa-l satisfaca sexual, cel putin o data pe saptamana, vreme de doi ani. Primarul a negat cu tarie acuzatiile si spune ca totul e o razbunare, pusa la cale de consilierul pe care el l-a pensionat anticipat in urma cu doi ani.

Consilierul se lauda ca el era "mana a dreapta a primarului".„Orice chestie prin comuna Marsani, ma duceam cu dansul”. Edilul acuzat sustine ca nu e la primul conflict pe care il are cu respectivul consilier, dar ca acum lucrurile au ajuns prea departe. "In sedintele de consiliu vine suparat, umflat, ca scoate pistolul."

Citește și
Gheorghe Nichita - STIRI
Gheorghe Nichita le cere scuze locuitorilor Iasiului: "Nu am fost niciodata un las. Nu voi fi nici acum"
Imagini surprinse cu drona arată un sat ucrainean în ruine în timp ce localnicii fug din calea rușilor VIDEO

Barbatii implicati in scandal fac parte din acelasi partid - PSD- si au aceeasi varsta, 67 de ani. Acuzatiile de hartuire sexuala i-a impartit pe localnici in doua tabere. Sotia consilierului e suparata: „Sa auzi ca a fost jignit, batjocorit, sa auzi, ca isi bate un primar joc de el."

"Avem un primar foarte bun, pe cuvant de onoare, asfalt avem”, spune insa un localnic. Altii sustin ca acuzatiile consilierului sunt inventate. Unii se intreaba si de ce acuzatiile nu au fost facute publice mai demult, dat fiind ca abuzurile au avut loc cu ani in urma,

Pe langa acuzatiile de hartuire sexuala, echipa formata din 11 anchetatori de la politia economica, Agentia judeteana de plati si interventie sociala si cei de la Prefectura Dolj verifica si felul in care s-au cheltuit banii din bugetul local. Primarul a anuntat miercuri ca il va da in judecata pe consilierul care a declansat tot acest scandal.

Articol recomandat de sport.ro
Nebunia sezonului în Liga 1: "Renunț la toți banii și dau ture în chiloți dacă salvez echipa!"
Nebunia sezonului în Liga 1: "Renunț la toți banii și dau ture în chiloți dacă salvez echipa!"
Citește și...
"INSTINCT de PRIMAR" intr-un sat din Dolj. Un consilier local se plange ca edilul l-a abuzat sexual saptamanal vreme de 2 ani

Primarul unei comune din Dolj este acuzat de un consilier local de aceeasi varsta, 67 de ani, ca timp de doi ani, obisnuia sa-l cheme in birou, cel putin o data pe saptamana, si sa-l oblige sa-l satisfaca sexual.

Gheorghe Nichita le cere scuze locuitorilor Iasiului:
Gheorghe Nichita le cere scuze locuitorilor Iasiului: "Nu am fost niciodata un las. Nu voi fi nici acum"

Intr-o scrisoare care trece de la realizarile sale ca primar la dosarul penal in care este implicat, edilul Iasiului, Gheorghe Nichita, le cere scuze locuitorilor acestui oras.

Solutia gasita de tinerii din Galati pentru a-l convinge pe primar sa repare strazile.
Solutia gasita de tinerii din Galati pentru a-l convinge pe primar sa repare strazile. "Prea multe gropi si prea putin spray"

De sambata noapte, orasul Galati este plin de flori colorate si buburuze pe asfalt. Pare a fi un peisaj de poveste, dar, din pacate, e vorba despre zecile de gropi care subit au prins viata.

Recomandări
Ultima zi a Săptămânii Patimilor. La miezul nopții, oamenii au primit Sfânta Lumină, ca simbol al Învierii Mântuitorului
Ultima zi a Săptămânii Patimilor. La miezul nopții, oamenii au primit Sfânta Lumină, ca simbol al Învierii Mântuitorului

Pentru creștinii ortodocși și greco-catolici, este ultima zi a Săptămânii Patimilor. Potrivit Noului Testament în Sâmbăta Mare trupul Fiului lui Dumnezeu răstignit pe cruce a fost coborât în mormânt.

Rușii și-ar fi bombardat singuri un oraș. Cinci oameni au fost răniți | Video
Rușii și-ar fi bombardat singuri un oraș. Cinci oameni au fost răniți | Video

O explozie a rănit cinci persoane în orașul rus Belgorod, spune guvernatorul acestuia.

A plouat cu dosare pentru droguri, pe litoral. Unde își ascundea marfa un traficant la festival
A plouat cu dosare pentru droguri, pe litoral. Unde își ascundea marfa un traficant la festival

Pe litoral a plouat cu dosare penale. Poliţiştii au prins cu droguri mai mulţi turişti, în special străini, veniţi în România la festivalurile și petrecerile organizate la mare.