Trupa Alb Negru pregateste "Kalimba"


Ultimul update: Marti 16 Octombrie 2012 04:14
Data publicarii: Miercuri 03 Septembrie 2008 01:00
Categorie: Stiri Mondene
Alb Negru

Odata cu venirea toamnei, baietii de la Alb Negru se pregatesc sa lanseze un nou material discografic! Noul album se va numi “Kalimba” si reprezinta testul de maturitate pe care Andrei si Kamara il dau in fata fanilor.

Schimbarea de viziune muzicala se simte de la primele acorduri ale tuturor celor 11 piese incluse pe materialul discografic: 8 dintre ele sunt in limba engleza cu binecunoscutele interventii in limba franceza ale lui Kamara, 2 piese sunt in limba romana, iar “Kalimba”, primul single, lansat deja, este o piesa inspirata, muzica si text, in totalitate de cultura africana.

Varietatea influentelor de pe acest album face ca piesele sa confere ascultatorului stari diferite aproape in acelasi timp. Daca “Why”, “Love Connection” sau ”Sweet Madness” te proiecteaza sub lumina reflectoarelor din club, inconjurat de multa lume care danseaza dezlantuita, “Play” te aseaza imaginar pe acoperisul celei mai inalte cladiriri a orasului, de unde poti contempla in liniste. La randul lor, “Amintiri” sau “Povestea Noastra” iti asigura ambianta perfecta pentru a-ti petrece timpul cu persoana iubita.

Albumul “Kalimba” poate fi achizitionat si de pe site-ul www.mediapromusic.ro.

Sursa: Pro Tv

Tags: alb negru, album, nou,

VIDEO PROTVPLUS.RO