Si-a vandut inelul de la Mirco ca sa nu moara de foame


Ultimul update: Luni 30 Aprilie 2012 05:53
Data publicarii: Joi 09 Octombrie 2008 00:00
Categorie: Stiri Mondene
Cristina Spatar

Obisnuita sa fie o femeie intretinuta, cantareata n-a prevazut ca va ramane saraca lipita pamantului atunci cand se va desparti de italian. Ea a crezut ca se vor casatori si va trai o viata in huzur, dar uite ca viata i-a demonstrat ca se poate.

Slabisem peste 10 kg intr-o luna, stateam in casa si plangeam. Nu ma ma duceam nici la concerte. A existat o perioada cand nu aveam bani nici de paine. Dupa ce mi-am revenit putin si mi-am dat seama ca trebuie sa fac ceva pentru viata mea, am decis sa dau inelul de logodna de la Mirco ca sa-mi pot plati facturile
Cristina Spatar

Chiar daca Cristina Spatar reusise sa-si stabileasca un echilibru in viata casatorindu-se cu Alin Ionescu, un om de afaceri, cum altfel?!, demonii din trecut se intorc sa-i umbreasca din nou fericirea.

Dupa aparitia in presa a stenogramelor discutiilor dintre ea si Mirco atunci cand scandalul dintre ei era in toi, Regina R&B iese si ea la rampa si povesteste ca dupa ce Mirco a parasit-o i-a luat inapoi masina, cardurile si toate bijuteriile, asa ca a fost nevoita sa recurga la masuri drastice: sa vanda inelul de logodna, cu care la vremea aceea putea sa-si cumpere o garsoniera. Desi bijuteria valora 40.000 de euro, cantareata l-a dat, din disperare, pe doar 14.000 euro.

Sursa: Click

Mirco:
Cristina Spatar i-a luat cadou barbatului o servieta de 2.000 de euro
Cristina Spatar i-a luat cadou barbatului o servieta de 2.000 de euro
VIDEO PROTVPLUS.RO