Rammstein, Metallica concerteaza intre 25 si 27 iunie la Bucuresti

Ultima actualizare: 25-03-2012 01:28
Metallica

Trupele Rammstein, Metallica, Manowar, Slayer, Alice in Chains, Megadeth si Heaven and Hell concerteaza la Bucuresti in cadrul Sonisphere Festival, care se desfasoara in perioada 25 - 27 iunie, la Romexpo.

Astfel, pe 25 iunie vor concerta Manowar, Volbeat, in timp ce pe 26 iunie, la Romexpo, vor canta Metallica, Megadeth, Anthrax si Heaven and Hell. Trupele Rammstein, Alice in Chains, Stone Sour si Mastodon vor concerta pe 27 iunie.

Potrivit organizatorilor, vor exista bilete pentru fiecare zi de festival si un abonament care ofera acces pe toata perioada acestuia. Astfel, biletele pentru prima zi sunt disponibile la urmatoarele categorii de preturi: Normal Circle - 120 lei, Golden Circle - 220 lei si VIP - 350 de lei, plus TVA de 6%. Pentru zilele de 26 si 27 iunie, biletele au preturi de: Normal Circle - 185 lei, Golden Circle - 290 lei si VIP - 350 lei, plus TVA de 6%.

Abonamentele pentru cele trei zile sunt disponibile la preturile de: Normal Circle - 350 lei, Golden Circle - 490 lei si VIP - 550 lei, plus TVA de 6%.

"Suntem norocosi si onorati ca avem nume mari la Bucuresti. I-am contractat inainte de Craciun, dar de-abia acum am primit toate confirmarile. Este pentru prima data in istorie cand Metallica, Megadeth, Anthrax si Heaven and Hell canta impreuna", a declarat Marcel Avram intr-o conferinta care a avut loc joi, la Bucuresti. In ceea ce priveste numarul de bilete puse in vanzare, Avram a precizat ca sunt disponibile circa 45.000 de bilete pe zi.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO