140 RON costa cel mai ieftin bilet la concertul Aerosmith din Bucuresti

Ultima actualizare: 14-07-2012 04:44

Biletele se vor pune in vanzare de vineri, 26 februarie, in reteaua de magazine Eventim, dar si online, pe site-ul organizatorilor.

Show-ul de la Bucuresti face parte din noul turneu, care debuteaza in Europa pe 10 iunie, in Suedia. Informatiile sunt confirmate chiar de site-ul oficial al formatiei, www.aeroforceone.com

Conform organizatorilor, evenimentul din capitala Romaniei va avea loc la Romexpo, pe 18 iunie, in cadrul turneului „Cocked, Locked, Ready to Rock!”

Biletele vor fi impartite in patru categorii: 140 RON – Gazon B, 190 RON – Gazon A, 330 RON – Golden Ring si 590 RON – tribuna (cu locuri pe scaune). De asemenea, biletele vor putea fi achizitionate si in trei rate lunare, de la sediul organizatorilor.

Primul show din acest turneu va avea loc pe 10 iunie, in Suedia, fiind urmat de doua concerte la Londra, iar apoi in Grecia, Olanda, Belgia, Spania, Franta, Cehia si Italia.

"Ne intoarcem la cererea publicului, cu mai multa verva decat oricand!", a declarat solistul trupei, Steven Tyler.

Aerosmith este trupa americana de hard rock cu cele mai mari vanzari din istorie – peste 150 de milioane de albume la nivel mondial. Trupa va concerta la Bucuresti in formula care i-a consacrat: Steven Tyler (voce), Joe Perry (chitara, backing vocal), Brad Withford (chitara), Tom Hamilton (chitara bas) si Joey Kramer (percutie).

Aerosmith a lansat 14 albume de-a lungul timpului, pe care se afla hituri ca Amazing, Crazy, Crying, Pink, Don’t Wanna Miss a Thing, Dream On, Jaded, Walk This Way, Janie's Got a Gun, Love in an Elevator, Livin' on the Edge si multe altele.

Trecutul trupei Aerosmith este marcat de numeroase scandaluri legate de droguri, sex si certuri. De asemenea, rockerii au fost nevoiti sa anuleze turneul din vara lui 2009, dupa ce Steven Tyler a cazut pe scena, la mijlocul unei piese, fracturandu-si umarul.

In plus, celebra formatie a fost in atentia presei din cauza zvonurilor potrivit carora Steven Tyler ar fi parasit trupa.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO