Horoscop 18 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele au de primit bani

×
Codul embed a fost copiat

O s-avem parte de bani, o să facem şi nişte achiziţii valoroase şi o să le venim în ajutor unor oameni care se află în dificultate.

Vibraţia zilei este 9 şi o să ne bucurăm de inspiraţie ş vom fi creativi.

HOROSCOP 18 SEPTEMBRIE FECIOARĂ

 

O să aveţi de luat nişte bani, vi se plătesc poate mai multe activităţi, ore de muncă, apar nişte beneficii. Se pare c-aveţi o motivaţie puternică să puneţi toate resursele interioare la bătaie, să câştigaţi un titlu, s-aveţi mai mulţi bani şi recunoaştere publică.

HOROSCOP 18 SEPTEMBRIE BALANŢA

 

Citește și
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

Poate o să vă bucuraţi de nişte câştiguri suplimentare şi o să aveţi acces la nişte lucruri care până mai ieri erau tabu. O să daţi drumul proiectelor noi, să vă asiguraţi succesul la care visaţi de multă vreme şi pe care-l meritaţi, pentru că el ar veni după eforturi prelungite.

HOROSCOP 18 SEPTEMBRIE SCORPION

 

Se poate să vă iasa-n cale o persoană de care să va-ndragostiți - lulea şi să vi se schimbe întreaga viaţă. Întâlnire cu cineva care vrea să vă propună o afacere şi dacă nu sunteţi prinşi cu alte activităţi o să vă daţi acceptul c-aveţi nevoie de bani şi de o nouă provocare.

HOROSCOP 18 SEPTEMBRIE SĂGETĂTOR

 

O să le veniţi de hac unor probleme de sănătate şi să atacaţi frontal un proiect care să vă ridice cota valorica. Aţi putea rezolva o problemă de maximă importanţă cu casa şi să scăpaţi de griji, să vă bucuraţi de un confort care să-i mulţumească şi pe-ai voştri.

HOROSCOP 18 SEPTEMBRIE CAPRICORN

 

Se poate să luaţi o decizie referitoare la viaţă în doi şi să vă bucuraţi de tihna unui cămin. Apar situaţii mai puţin obişnuite la serviciu şi dacă o să fiţi pe recepţie o să puteţi profita de conjunctură, să cereţi nişte lucruri la care visaţi de multă vreme.

HOROSCOP 18 SEPTEMBRIE VĂRSĂTOR

 

O să ieşiţi cu prietenii pe undeva să daţi deoparte stresul legat de serviciu, de rate, de problemele familiale şi în câteva ore vă refaceţi starea de spirit. Se vine cu o propunere de colaborare şi o să fiţi interesaţi, c-aveţi nevoie de alte provocări să vă ţină spiritul viu şi chiar să vă reinventaţi.

HOROSCOP 18 SEPTEMBRIE PEŞTI

 

Se poate să primiţi o veste bună de la cineva cu care sunteţi într-o relaţie, dar mai la distanţă şi o să fiţi împreună. O să vă reorientaţi şi poate alegeţi o nouă direcţie în carieră, vă axaţi pe o altă specializare ca să intraţi într-o nouă etapa profesională.

HOROSCOP 18 SEPTEMBRIE BERBEC

 

Se poate să organizaţi o ieşire în doi şi să puneţi la cale o escapadă turistică în week-end c-aveţi nevoie de alt aer, alt spaţiu. Voi se poate să intraţi la cheltuiala dar să şi câştigaţi bani care să acopere nişte goluri şi să fiţi într-un oarecare echilibru financiar.

HOROSCOP 18 SEPTEMBRIE TAUR

 

E posibil să vă găsiţi de lucru în afara orelor de program şi să fie o colaborare de durată, să fiţi o bună bucată de vreme la adăpost cu banii. Se-anunţa bani şi o să rezolvaţi urgenţele, după care o să vă gândiţi şi la ce v-au rugat ai voştri, să le-mpliniti şi lor dorinţele, să fie bine pe toate fronturile.

HOROSCOP 18 SEPTEMBRIE GEMENI

 

Voi puteţi întâlni pe cineva care să vă completeze frumos şi să vă facă să vă doriţi o relaţie pentru totdeauna. Voi vă puteţi asocia cu cineva care are nevoie de experienţa voastră şi o să colaboraţi în bune condiţii pentru c-o să fie profit de ambele părţi.

HOROSCOP 18 SEPTEMBRIE RAC

 

Relaţia de cuplu are nevoie de un plus de căldură şi o să fie nevoie de amândoi ca să se-ntâmple acest lucru, să fiţi la unison. O să vă daţi peste cap să le dovediţi celor de la serviciu încă o dată că meritaţi ceva mai bun, o funcţie, să lucraţi la alt proiect, în alt birou, sau la alt sediu, sau pe alţi bani.

HOROSCOP 18 SEPTEMBRIE LEU

 

Preocupările de grup or să v-aducă energie vă stimulează intuiţia, flerul şi o să vă puneţi în practică ideile. Voi se pare c-o să rulaţi banii, sunt cheltuieli, neprevăzute şi unele programate - o excursie într-o staţiune de agrement în week-end şi faceţi rezervare, vă găsiţi prieteni.

Articol recomandat de sport.ro
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Citește și...
Horoscop 17 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii au parte de o provocare
Horoscop 17 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii au parte de o provocare

O să ne asigurăm confortul material, dar nu-l vom neglija nici pe cel spiritual ca să ne completăm frumos pe dinăuntru.

Recomandări
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață

Fostul președinte Ion Iliescu este oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie '90 pentru infracțiuni contra umanității.  

Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom
Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom

La Slănic, în Prahova, craterul din centrul orașului s-a adâncit cu 20 de centimetri și nimeni nu poate spune dacă surparea se va opri.

Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă
Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă

După o perioadă în care mulți au amânat achizițiile mari cum ar fi cumpărarea unei locuințe noi, cererea pe piața imobiliară începe să își revină.