Razbunarea de tot rasul a unui angajat de la supermarket. Ce a patit in momentul in care a vrut sa intre cu masina in magazin

19-12-2015 19:23

Nemultumit de felul in care era tratat la magazinul la care lucra, un tanar din Missouri a vrut sa se razbune pe sefi. A postat un mesaj pe Facebook in care promitea ca va face "ceva maret".

Apoi s-a urcat la volan si a intrat cu masina in usile de sticla de la intrare. N-a facut cine stie ce pagube, iar finalul asaltului sau a fost de tot rasul.

O ploaie de cioburi a acoperit masina lui Nathan Glenville, intepenita in cadrul usii... Buimac, tanarul in varsta de 21 de ani a incercat sa deschida portiera care era, insa, blocata de un carucior pentru cumparaturi.

Noroc ca ii trece prin minte ideea salvatoare. Sparge geamul portierei, iese cu capul inainte si plonjeaza in carucior; ca in bazin!

Ca intr-o comedie muta, din epoca de aur a cinematografului, Nathan se zbate cu picioarele in sus, secunde bune. Pana la urma, reuseste sa evadeze, dar abia se tine pe picioare, dupa efortul istovitor.

Tanarul va da socoteala pentru distrugerea proprietatii, dar si pentru ca a incercat sa se opuna arestarii. Seful politiei a declarat ca mesajul postat de Nathan pe reteaua de socializare, inaintea acestei aventuri, le va usura misiunea procurorilor, cand vor proba in fata instantei ca totul a fost un act intentionat si nu un accident.


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Românii Au Talent: Ce nu s-a văzut la TV
Smiley, despre sezonul 11 Românii au talent: "Talentele care vin pe scenă sunt unu și unu"

01:36
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
I like IT
I like IT - Robert Diaconeasa: cum facem fapte bune cu ajutorul rețelelor de socializare

06:32
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26