Donald Trump a ajuns viral pe Youtube, într-un VIDEO în care cântă o piesă dance

Ultima actualizare: 26-01-2018 17:50
donald trump
Getty

Un videoclip de tip ”mashup” cu Donald Trump și un hit dance al acestei veri a devenit viral pe Youtube, unde a fost vizionat de peste 21 de milioane de ori într-o singură lună de la postare.

Originalitatea acestui clip constă în faptul că versurile piesei ”Havana”, cântată de Camila Cabello, au fost potrivite să fie pronunțate chiar de președintele SUA.

Cel care a realizat acest montaj video are pseudonimul Maestro Ziikos și a fost nevoit să caute în toate declarațiile publice ale lui Donald Trump pentru a găsi cuvinte spuse de acesta, care să se potrivească exact cu versurile piesei ”Havana”.

După cum spune chiar el pe Youtube, nu poate câștiga bani de pe urma celor 21 de milioane de vizualizări, din cauza drepturilor de autor, care nu îi aparțin, însă Ziikos îi roagă pe cei care i-au apreciat mashup-ul să dea click pe anumite link-uri.

Aceasta nu este singura încercare a lui Maestro Ziikos a face ”video-uri nebune”. Al doilea clip de acest gen cel mai vizualizat pe Youtube îl are protagonist pe fostul președinte al SUA Barack Obama, care ”a cântat” celebra piesă ”Shape of  you”, a lui Ed Sheeran.

Clipul a fost văzut de peste 11,7 milioane de ori până acum - din 25 februarie 2017 până în 23 decembrie 2017.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO