VIDEO: Busu, intre Monica Bellucci si Rachel Weisz

Ultima actualizare: 13-02-2012 01:35
Florin Busuioc

Florin Busuioc le da replica la doua din cele mai frumoase actrite ale ultimilor ani. Busu joaca in Whistleblower, film in care apare alaturi de Rachel Weisz si Monica Bellucci.

Filmul este o drama si se bazeaza pe experienta unei femei: Kathryn Bolkovac, politista din statul american Nebraska.

Rachel Weisz, cunoscuta pentru rolul din seria de filme Mumia, Agora sau Eragon, este eroina principala si intra fara sa vrea intr-un carusel al scandalurilor sexuale dintr-o Bosnie ravasita de razboi.

In Whistleblower, Weisz are rolul unui politist care devine  membru al unei misiuni de mentinere a pacii in Bosnia si descopera un urias scandal sexual. Fete adolescente sau care abia au trecut de 18 ani erau duse in baruri si obligate sa devina dame de companie. Printre cei care se bucurau de serviciile lor se numarau chiar si membrii ai staffului Natiunilor Unite. Ea este cea care va expune toate atrocitatile pe care le vede, dar este demisa.

Monica Bellucci are amintiri frumoase de la acest film. Ea filma in 2009 la studiourile din Buftea cand a aflat ca este insarcinata in luna a treia. Actrita a fost asa de bucuroasa incat s-a laudat tuturor colegilor de platou, iar stirea a aparut apoi in presa internationala. 

Nu in ultimul rand, alaturi de cele doua dive apare si o alta frumusete a ecranului, din anii 70. Vanessa Redgrave, care a jucat inclusiv in clasicul Atacul Cavaleriei Usoare, este si ea parte din proiectul Whistleblower.

Primele postere ale filmului si prima parte din campania de promocvare a peliculei au aparut anul acesta la cannes, in timpul festivalului de film.

Florin Busuioc il interpreteaza pe Darik in acest film si apare inclusiv in imaginile din trailerul peliculei, care a fost filmata in Romania. Desi nu a fost inca anuntata data exacta a lansarii oficiale, filmul va avea premiera anul acesta.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO