The Human Centipede, cel mai socant film de groaza! Vezi TRAILER

Ultima actualizare: 11-10-2012 15:17

Americanii au decis: Miriapodul Uman este cel mai socant film facut vreodata. Nicio alta pelicula nu i-a facut pe spectatori sa iasa afara din cinematografe cu stari de voma.

"The Human Centipede" spune povestea unui medic german care vrea sa realizeze un miriapod din oameni. Acesta uneste victimele sale prin gura si anus, pe cale chirugicala.

Cinematografele isi avertizeaza clientii sa nu manance nimic inainte de a vedea acest film, intrucat dupa vizionarea peliculei, multi s-au dus direct sa vomite.

Si inainte de realizarea filmului au fost probleme: mai multe actrite au refuzat rolul, deoarece li s-a facut rau cand citeau scenariul.

Trailerul filmului a adunat 1,4 milioane de accesari pe YouTube, iar proiectiile din Los Angeles s-au tinut cu casa inchisa.

Fimul e facut cu un buget extrem de redus si nimeni nu se astepta la un asemenea succes. Acum, firmele britanice se bat pe drepturile de proiectie, iar producatorii stau si numara banii.

Regizorul si scenaristul filmului, olandezul Tom Six, a povestit de unde i-a venit ideea.

“E o idee care iti intoarce stomacul pe dos, dar stiu ca au existat oameni care au vorbit despre asa ceva. Medicul german din film este preluat dupa medicii nazisti care aveau tot soiul de experimente in Olanda, in Al Doilea Razboi Mondial”, a spus Six.

In film, doctorul Heiter (Dieter Laser) incearca sa formeze un miriapod din caini, dar esueaza. Apoi, coase oameni intre ei, astfel incat sa formeze o noua fiinta. Un chirurg a fost consultant pentru acest film, iar procedurile aratate sunt corecte din punct de vedere medical. Acum, deja se lucreaza la partea a doua a peliculei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO