Sylvester Stallone si-a rupt gatul pe platourile de filmare!

06-01-2010 00:00


Sylvester Stallone si-a rupt gatul pe platourile d...
Sylvester Stallone si-a rupt gatul pe platourile d...

Chiar si unul dintre cei mai puternici barbati ai Hollywoodului poate fi victima unor accidente! Sylvester Stallone a marturisit ca, in timpul filmarilor la noul sau proiect "The Expendables", si-a rupt gatul.

Actorul de 63 de ani spune ca a ajuns la spital in urma unei scene dure cu luptatorul Stone Cold Steve Austin si a avut nevoie de o operatie pentru a-i fi introdusa o placa de metal in gat.

Se pare ca accidentul s-a produs in iulie 2009, insa Stallone a decis abia acum sa vorbeasca despre ceea ce s-a intamplat.

Bataia dintre mine si Stone Cold Steve a fost atat de puternica incat m-am ales cu gatul rupt. Nu glumesc. Am fost transportat de urgenta la spital pentru operatie. Mi s-a pus o placa de metal in gat. Este pentru prima data cand vorbesc despre acest accident”, a marturisit actorul intr-un interviu acordat revistei FHM.

Din distributia filmului fac parte nume grele din lumea filmului: Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Dolph Lundgren, Mickey Rourke si Jason Statham. In pelicula mai apare si Brittany Murphy, care a murit pe 20 decembrie 2009, la varsta de 32 de ani.

"The Expendables" prezinta povestea unor mercenari angajati sa alunge un dictator african. Pelicula va aparea pe marile ecrane din Statele Unite pe data de 13 august 2010.

Nu este prima data cand Stallone este ranit pe platourile de filmare. Actorul a marturisit ca in timpul filmarilor la "Rocky IV", Dolph Lundgren l-a lovit atat de puternic in zona capului si pieptului inca a crezut ca nu se va mai ridica de la pamant.

 

 

 

VIDEO PROTVPLUS.RO