Brittany Murphy, actrita din "Clueless", a murit la Los Angeles

Ultima actualizare: 23-10-2012 12:25

Brittany Murphy avea 32 de ani. Conform TMZ.com, aceasta ar fi murit din cauza unui stop cardiac. Mama actritei a gasit-o fara suflare in baie si l-a alertat pe sotul lui Brittany, Simon Monjack, care a chemat ambulanta.

Medicii de pe ambulanta au incercat sa o resusciteze, insa n-au mai putut face nimic. Decesul a fost pronuntat la ora locala 10.00, la Centrul Medical Cedars Sinai din Los Angeles.

Intre timp legistii din Los Angeles au decis sa deschida o ancheta cu privire la moartea actritei. Acelasi lucru va face si Politia din L.A.

Brittany Murphy este cunoscuta pentru rolurile sale din "Clueless", "8 mile" sau 'Don't say a word". In ultima vreme lucra la un nou film, "The caller", de unde se zvoneste ca ar fi fost concediata din cauza comportamentului problematic.

Fostul iubit al lui Brittany, si partener in pelicula "Just married", Ashton Kutcher, si-a exprimat regretul pe Twitter. La fel au facut si fanii actritei pe pagina acesteia de Facebook.

Brittany Murphy parea destinata succesului la inceputul anilor '90 datorita unor roluri cum au fost cele din "Clueless" (1995), "Drop Dead Gorgeous" (1999) sau "Girl, Interrupted", alaturi de Angelina Jolie care a si luat un Oscar pentru rolul sau in anul 2000.

Brittany a aparut alaturi de Michael Douglas in thriller-ul "Don't Say A Word" (2001) si a jucat in rolul iubitei lui Eminem in "8 mile" (2002).

In 2003 a avut premiera "Just Married", o comedie romantica unde Brittany a jucat cu Ashton Kutcher care ii era si iubit la acea vreme. In acelasi an a aparut si 'Uptown Girls" unde Brittany a aparut alaturi de Dakota Fanning.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO