Pro Tv va avea o grila de toamna “Jos Palaria!”

×
Codul embed a fost copiat

Din septembrie, “Happy Hour” va reveni cu un Maruta neobosit, pus pe sotii si atent la tot ce se intampla in lumea mondena a Romaniei.

Intr-un decor nou-nout, dar cu “amarute” la fel de acide si cu o Happylica la fel de confortabila pentru invitatii momentului pusi pe confesiuni pe care numai Maruta le poate smulge, “Happy Hour” promite un sezon care va crea dependenta.

Alte doua proiecte foarte importante ale grilei sunt lung-metrajul “State de Romania – Student la Sorbona” si serialul de comedie “State de Romania”, care vor fi difuzate in aceasta toamna la ProTV. Productiile se remarca printr-o distributie de prestigiu (Gheorghe Visu, Carmen Tanase, Constantin Cotimanis, Vladimir Gaitan sau Tora Vasilescu), umor de calitate si, nu in ultimul rand, prin resursele investite. Filmarile au inceput in luna mai si, timp de doua saptamani, s-au desfasurat la Paris, in cele mai celebre locatii din capitala Frantei.

Din toamna, grupul Divertis se va regasi in grila de programe a Pro Tv. Telespectatorii Pro Tv vor avea parte, in fiecare duminica seara, de 2 ore de umor irezistibil marca Divertis. In prima ora de program, Silviu Petcu, Doru Antonesi, Florin Constantin, Cristian Gretcu, Catalin Mireuta si Doru Pircalabu isi vor face de cap cu umorul in scenete actuale in care se va inghesui si multa fictiune, atat cat rasul sa depaseasca orice limite.

Si Ioan Gyuri Pascu va jongla cu umorul în cadrul unei rubrici permanente din prima ora de program Divertis. Daca pana acum a cantat sau a parodiat cu mult talent diverse personalităţi ale scenei politice, in noul show Divertis de la Pro Tv Ioan Gyuri Pascu se pregateste pentru un nou personaj si un scenariu care va smulge hohote de ras.

Citește și
Cum a ajuns Petre Roman inculpat în Dosarul Mineriadei din 1990: „în subsolul Universității s-au găsit 22 de arme cu glonț; la sediul PNȚCD, substanțe halucinogene și materiale legionare”

Telespectatorii Pro Tv se vor intalni in fiecare saptamana cu un personaj special, care va calatori prin timp si se va confrunta cu tot felul de situatii comice. Si a doua ora de program Divertis la Pro Tv va ameninta granitele distractiei si a bunei dispozitii, pentru ca Toni Grecu va gasi cele mai amuzate stiri ale saptamanii, le va intoarce pe toate partile si le va discuta cu personalitati reale ale scenei romanesti fie ea politica, sociala sau artistica.

Alaturi de Toni Grecu, vor regla butoanele comediei la ceas tarziu de duminica Dragos Stoica, Jojo, Claudiu Maier, Valentin Darie si Olivia Petreanu.

Pentru al optelea sezon, ringul visurilor de la “Dansez pentru tine” se deschide pentru a lasa sa pluteasca in coregrafii spectaculoase vedete si oameni obisnuiti animati de dorinta de a implini visul cuiva drag. Cea mai urmarita si mai stralucitoare emisiune de divertisment din Romania din ultimii patru ani, cu audiente record editie de editie, revine la Pro Tv plina de glamour, prezentata de Stefan Banica si Iulia Vantur, cu un juriu intransigent, dar cuceritor, cu vedete iubite din Romania, cu costume demne de poveste si cu muzica live asigurata de orchestra lui Petre Geambasu.

Sute de cazuri sociale si-au gasit rezolvarea de-a lungul celor sapte sezoane de poveste, zeci de copii si de oameni in suferinta au reinvatat sa zambeasca, iar sezonul care va incepe in toamna isi propuna sa implineasca si alte vise cu ajutorul dansului.

Noul sezon “Frumusete pe muchie de cutit” va aduce in fata telespectatorilor Pro Tv alte cazuri tulburatoare de viata, oameni pentru care operatiile estetice sunt sansa la o existenta linistita si neumbrita. Prezentatorul emisiunii Victor Slav va trai alaturi de pacientii veniti sa-si schimbe destinul la “Frumusete de muchie de cutit” intreaga poveste a transformarii, a visului implinit si a reintalnirii cu cei dragi.
Filmul romanesc de televiziune va fi din nou la loc de cinste la Pro Tv.

Citeste toata grila, pe www.protv.ro

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
Citește și...
State de Romania a cumparat ProTV-ul!
State de Romania a cumparat ProTV-ul!

O tranzactie neasteptata a avut loc pe piata media din Romania. State Potcovaru este noul proprietar al postului de televiziune ProTV.

Recomandări
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1991
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1991

Petre Roman a ajuns joi la sediul Parchetului General, ca să ia la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei din iunie 1990. Roman a fost premierul României între 1989-1991.

„Acțiune ofensivă” pornită de Israel în sudul Libanului: „Trupele sunt desfăşurate în număr mare de-a lungul frontierei”
„Acțiune ofensivă” pornită de Israel în sudul Libanului: „Trupele sunt desfăşurate în număr mare de-a lungul frontierei”

Sudul Libanului este vizat de „o acțiune ofensivă” pornită de Israel, miercuri, în paralele cu pregătirile pentru o operațiune terestră în Rafah.

Peste 60% dintre români ar fi de acord cu votul obligatoriu, cu 20% mai mulți decât în 2014. Care este motivul. Sondaj INSCOP
Peste 60% dintre români ar fi de acord cu votul obligatoriu, cu 20% mai mulți decât în 2014. Care este motivul. Sondaj INSCOP

Peste 60% dintre români sunt de acord cu votul obligatoriu, argumentând că o prezenţă mai mare la vot poate schimba lucrurile în bine, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro.