La ProTV, Mos Craciun e cel mai bun! Afla ce programe vezi

×
Codul embed a fost copiat

Mos Craciun isi va goli sacul plin de surprize si bucurii pregatite cu migala pentru telespectatorii ProTv si le va oferi acestora multe editii si emisiuni cu totul si cu totul speciale.

Pentru ca la ProTv, Mos Craciun e cel mai bun, din tolba sa vor iesi pe rand: traditionalul concert de Craciun al lui Stefan Banica, o editie festiva Happy Hour cu Catalin Maruta si a sa echipa, gatiti de sarbatoare, o noua editie a emisiunii “As vrea eu” in care vedetele se vor afla in ipostaze inedite, greu de imaginat pentru cei care vor da nas in nas cu ele, o editie speciala a celor de la “Land of Jokes” si multe filme de actiune si comedii irezistibile.

Pe 24 decembrie, de la ora 23.30, Concert Extraordinar de Craciun „Super-Love”, sustinut de Stefan Banica


Cum se intampla de 9 ani, Mos Craciun vine la telespectatorii Pro TV pe acordurile muzicii lui Stefan Banica. In Ajun, pe 24 decembrie, de la ora 23.30, Pro TV aduce telespectatorilor sai traditionalul si explozivul “Concert Extraordinar de Craciun Stefan Banica Super-Love” sustinut de Stefan Banica la Sala Palatului din Bucuresti. Muzica live, lumini, ecrane, efecte grafice, invitati de marca, dans si interpretarea de exceptie a lui Stefan fac din concertele traditionale de Craciun un eveniment mult asteptat si savurat din plin atat de spectatorii prezenti la concertul de la Sala Palatului, cat si de telespectatorii Pro TV, timp de doua ore, in seara de Ajun.


Cu un show complet, desprins parca de pe o scena celebra din Las Vegas, pregatit in amanunt de o echipa de profesionisti in arta spectacolului, Stefan Banica vine mereu cu elemente inedite, spectaculoase si speciale in fiecare an. Piese noi de pe cel mai recent album al sau, “Super-love”, dar si hiturile sale binecunoscute pe care spectatorii isi doresc sa le asculte de fiecare data sunt doar cateva dintre motivele de bucurie ale celor care-si dau intalnire cu Stefan Banica.

Citește și
Florin Busuioc
Busu te indeamna sa "Daruiesti si castigi" din 17 decembrie, la ProTv
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Cu peste 1.000 de concerte in intreaga tara, mai mult de 150.000 de spectatori platitori de bilete la spectacolele sale, peste 30 concerte sold-out la Sala Palatului din Bucuresti, inregistrand adevarate recorduri pentru Romania: 7 concerte consecutive sold-out (cu peste 30.000 de oameni care au achizitionat bilete), Stefan Banica este unul dintre cei mai iubiti artisti din Romania, cu o cariera prodigioasa in muzica, teatru, film, televiziune.

In editia speciala ”Happy Hour” de pe 25 decembrie, la Pro Tv, de la ora 17.00, Catalin Maruta se impaca de Craciun cu Anna Lesko

Anul acesta, minunile de Craciun sunt la ”Happy Hour” si tin nu o ora, ci doua! Pe 25 decembrie, de la ora 17.00, romanii vor avea parte de o portie dubla de ”Happy Hour”, in care Mos Maruta si ajutoarele sale vor iesi de sub brad si ii vor surprind pe telespectatorii Pro TV cu multe daruri alese. In seara de Craciun, va fi o adevarata minune ca Anna Lesko si Catalin Maruta vor sta de vorba amical chiar pe Happylica.

Seria faptelor bune pe care Maruta le-a initiat inainte de Craciun se va incheia chiar in editia din 25 decembrie, cand prezentatorul de la Pro TV va face pace cu Anna Lesko. Dupa ce a incercat de nenumarate ori sa ingroape securea razboiului, dupa ce a mers cu masina de pompieri la casa divei pentru a stinge flacarile, dupa ce a incercat sa-i transmita un mesaj de pace in limba rusa sau sa-i ofere tablouri pentru a o indupleca, Maruta incheie anul cu o victorie si o impacare cum nu s-a mai pomenit. Si daca i-a luat mai bine de doi ani sa faca pace, prezentatorul Pro TV a reusit, iar in editia de Craciun Anna Lesko se va afla in platoul ”Happy Hour”. Aceasta va vorbi la Pro TV despre cum erau sarbatorile de iarna in copilarie, despre cat de mult iubea povestile cu Mos Craciun si nepotica sa, pe care o invidia pentru ca putea sa-l ingrijeasca pe Mos, dar si despre cat de mult o bucura orice cadou daruit din inima, indiferent cat de mic este. Anna Lesko a recunoscut la ”Happy Hour” ca in cele din urma a fost impresionata de eforturile lui Maruta de a face pace, ba mai mult, i-a propus acestuia sa incerce impreuna sa-i impace pe restul artistilor din showbiz care sunt certati. In aceeasi editie, Anna Lesko va canta live la ”Happy Hour” si isi va face aparitia intr-un minunat costum popular romanesc.

Catalin Maruta se va intalni de Craciun si cu Costel Busuioc, care vine impreuna cu sotia si copiii sai pentru prima oara intr-o emisiune de televiziune. Familia Busuioc reunita la ”Happy Hour” va povesti cum obisnuieste sa petreaca aceste sarbatori, dar se va intalni in platou si cu Mos Craciun. Costel Busuioc si-a amintit cum a inceput pentru el toata povestea care l-a facut celebru in toata lumea. Nu s-a ferit niciodata de munca si a trudit din rasputeri, gasindu-si tot timpul refugiul in muzica. Primele cantece le-a invatat la biserica, iar in ziua de Craciun obisnuia sa mearga la colindat pe la casele oamenilor saraci, pentru a le aduce bucurie in suflete.

Plecarea in Spania i-a schimbat viata, iar glasul sau deosebit, care atragea in jurul sau pe toti muncitorii din santierul unde lucra, l-a facut sa fie remarcat la concursul de talente la care a participat. A castigat acest concurs in Spania si astfel a devenit cunoscut in toata lumea.

Si, pentru ca este Craciun, Maruta nu va imparti aMarute, ci va servi doar “dulcinele” si colinde. Platoul ”Happy Hour” se va umple de nu mai putin de 13 artisti de muzica populara care aduc telespectatorilor un regal de cantece de sarbatoare. Reprezentand toate zonele georgrafice romanesti, acestia isi vor uni vocile pentru a-i incanta pe romanii cu cele mai alese colinde. Veta Biris, Laura Lavric, Constantin Enceanu, Petrica Matu Stoian, Cornelia si Lupu Rednic, Mioara Velicu, Matilda Pascal Cojocarita, Aneta Stan, Elena Merisoreanu, Niculina Stoican, Nicoleta Voica si parintele Cristian Pomohaci, toti vor face Craciunul la ”Happy Hour”.

Tot o minune de Craciun este si faptul ca Jean de la Craiova, Octavian Strunila si Catalin Maruta s-au apucat de facut cozonaci si au reusit sa supravietuiasca procesului tehnologic. Ce reteta au pus in practica si, mai ales, ce a iesit din mainile celor trei bucatari, telespectatorii Pro TV vor afla pe 25 decembrie, intr-o editie speciala de Craciun.

Pe 26 decembrie de la ora 18,00, intr-o noua editie a emisiunii “As vrea eu” de la ProTV Carmen Tanase s-a apucat de vandut flori, iar Mircea Solcanu s-a angajat ca vanzator intr-o macelarie


Laura Cosoi, Carmen Tanase, Liviu Varciu, Mircea Solcanu si CRBL sunt protagonistii cele mai noi editii a emisiunii “As vrea eu”, difuzata de ProTV pe 26 decembrie de la ora 18.00. Vedetele au lasat pentru o zi lumina reflectoarelor si au trecut la job-uri care n-au nimic de a face cu lumea showbiz-ului.
Laura Cosoi este prima dintre vedetele care spune “As vrea eu” atunci cand clientii unei cafenele din Bucuresti la care aceasta a fost pentru o zi chelnerita o intreaba daca nu cumva este Laura Cosoi. “A fost o experienta amuzanta si cred ca oamenii m-au recunoscut destul de repede, dar nu aveau curaj sa ma intrebe daca sunt eu si asta pentru ca erau doar foarte mirati sa ma vada in aceasta ipostaza”, a povestit Laura. Actorul Cornel Constantin a fost si el extrem de uimit sa o vada pe Laura in aceasta ipostaza. “Domnul Constantin trecea pe acolo impreuna cu sotia lui, iar cand m-au vazut au venit la mine. Eu mi-am jucat rolul in continuare, am pretins ca sunt o chelnerita la cafenea si atat. Ce s-a intamplat in continuare veti urmari in emisiune”, a mai adaugat Laura.

Carmen Tanase a devenit pentru o zi florareasa intr-o piata din cartierul bucurestean Drumul Taberei. Misiune foarte dificila pentru actrita care a rostit de nenumarate ori “As vrea eu” si asta pentru ca trecatorii o recunosteau numaidecat, avand o infatisare asemanatoare cu a Flacaricii, personaj pe care il interpreteaza in serialul “Mostenirea”. Mai mult, echipa de productie a fost nevoita sa intarzie filmarile pentru ca odata intrata in piata, Carmen Tanase a strans in jurul ei zeci de admiratori. A trebuit sa vina un ropot de ploaie ca multimea sa se risipeasca si sa poate incepe filmarea.

Mircea Solcanu a lasat si el pentru o zi “Povestirile de Noapte”, si-a pus sortul si a trecut in spatele tejghelei unei macelarii din capitala. “Am vandut tot soiul de produse din carne, atat de multe incat la finalul zilei mi s-a spus ca sigur au crescut vanzarile”, a povestit vedeta Acasa TV.

Proaspat tatic, CRBL a ajuns vanzator intr-un magazin de jucarii unde a incercat sa-i convinga pe clienti ca n-are nicio legatura cu lumea showbiz-ului.

Liviu Varciu a renuntat si el la statutul de vedeta si s-a pus pe vandut brazi. Nu putini au fost cei care au ramas uimiti cand l-au vazut pe actorul din “Mostenirea” incercand sa le vanda un pom de Craciun, insa la toate intrebarile lor Liviu nu a putut raspunde decat “As vrea eu!”.


Pe 26 decembrie, de la ora 20.30, in ”Land of Jokes” se sarbatoreste Craciunul

Fie ca sunt oameni politici, personaje mondene sau prezentatori de stiri, toti locuitorii din ”Land of Jokes” se pregatesc sa-l intampine pe Mos Craciun intr-o editie speciala, difuzata la Pro TV pe 26 decembrie de la 20.30 cu colinde, petreceri, meniuri sofisticate si scenete haioase. Astfel, Mos Craciun (Bogdan Cotlet) va ajunge in Tara Glumelor cu sania trasa de renul Rudolf (Cirpian Fanaca) si insotit de spiridusul Alfie (Silviu Petcu), unde va avea surpriza neplacuta sa se impotmoleasca intr-un sant, chiar la prima sa misiune.

Desi Mosul se afla in dificultate, Stirile ”Land of Jokes” prezinta in editia din 26 decembrie un reportaj de la petrecerile monedene de Craciun la care participa Bianca Dragusanu (Paula Chirila), Ion Iliescu (Cristian Gretcu), Emil Constantinescu (Doru Antonesi), dar si mogulii Voiculescu, Vantu si Patriciu. Si in barul ”Hard Jokes Cafe” se va petrece, pe banii arabului Bobonet (Silviu Petcu). Ca sa incheie bine anul, Jimmy (Cosmin Selesi) pregateste un tun pentru seara de Craciun: vinde bilete pentru un spectacol cu Hrusca si Banica Jr. Elton (Cristian Gretcu) pregateste meniul de Craciun african pentru pesronajele din ”Hard Jokes Cafe”: racituri de hipopotam, carnati de crocodil, trompa de elefant umpluta.

Dupa petrecerea de Craciun, arbitrii de la ”Politicienii au talent” se intalnesc pentru o editie speciala a concursului din ”Land of Jokes”. De data aceasta in competitie vin doua alaiuri de colindatori, unul reprezentand Puterea, celalalt Opozitia. Si daca cei dintai aleg sa faca dansul caprei, cu Boc (Cosmin Selesi), Udrea (Ela Prodan) si Basescu (Marius Aciu) in frunte, cei din Opozitie se prezinta cu o piesa de teatru de Craciun: calatoria magilor care urmaresc o stea ce-i conduce in taramul ”nustiuunde”.

Si, pentru ca e Craciun, nu vor lipsi din ”Land of Jokes” nici colindele, mai ales ca toti locuitorii acestei tari se vor costuma in straie de sarbatoare si vor canta ”Jingle Bells”.

La ProTV, Mos Craciun e cel mai bun si le aduce telespectatorilor ProTV filme de actiune si comedii irezistibile: Omul Paianjen 3 si Ora de varf 3 fac parte din Liga filmelor difuzate

Mos Craciun desarta tolba cu filme de actiune la Pro TV inca din seara de Ajun, de la 20:30, cand Tobey Maguire si Kirsten Dunst vin in Omul Paianjen 3, unul dintre cele mai scumpe filme realizate vreodata. Desi bugetul estimat se ridica la suma de 258 de milioane de dolari, voci din fascinanta industrie a filmului sustin ca suma reala ar fi in jur de 350 milioane de dolari. In acest calcul au fost luate efectele speciale revolutionare pe care filmul le are, costurile de filmare in New York, despre care s-a zis ca s-au ridicat la fabuloasa suma de 1 milion de dolari pe zi si filmarile suplimentare, care au adaugat calendarului productiei alte opt luni. Daca ceea ce se zvoneste este adevarat, costurile de productie pentru Piratii din Caraibe: La capatul lumii, considerat a fi cel mai scump film facut vreodata, s-ar clasa abia pe locul al doilea.


Omul Paianjen 3
a fost lansat in 4252 de cinematografe, doborand recordul detinut pana atunci de Shrek 2, ce fusese lansat in 4223. Ulterior, Piratii din Caraibe: La capatul lumii a fost lansat in 4362 de cinematografe, stabilind astfel un nou record. Incasarile la nivelul intregii lumi s-au ridicat la 890,871,626 dolari pentru productia difuzata de Pro TV de Ajun. Este filmul care s-a clasat pe locul al treilea in 2007 in ceea ce priveste performantele de box ofiice, fiind devansat doar de Piratii din Caraibe: La capatul lumii si de Harry Potter si Ordinul Phoenix. Succesul a venit insa dupa ani intregi de munca si dedicare. Crearea efectelor vizuale pe care le implica redarea puterilor Omului de Nisip au durat nu mai putin de trei ani. In tot acest timp, pentru a intelege dinamica nisipului, au fost realizate numeroase experimente si chiar au fost consultati cei care fac sculpturi in nisip. Thomas Haden Church s-a pregatit asiduu timp de 16 pentru acest rol, cand a dat jos 4.5 kg de tesut adipos si a pus la loc aproape 13. De masa musculara, insa. Si pentru rolul Venom, actorul Topher Grace s-a antrenat jumatate de an, perioade in care si-a marit masa musculara cu 11 kg. Aceasta insa nu a fost singura cazna la care actorul s-a supus. Avand in vedere ca atunci cand purta costumul lui Venom nu avea cum sa mearga la toaleta, in timpul pauzelor de filmare Topher Grace nu a baut deloc apa.

De Craciun, de la 20:30, la Pro Tv ceasul indica Ora de varf 3. Neobositii Jackie Chan si Chris Tucker pornesc intr-o misiune exploziva tocmai la Paris. Fan al primelor doua filme ale seriei, Polanski i-a rugat pe producatori sa-i ofere un rol in aceasta pelicula atunci cand a aflat ca actiunea se va petrece in Orasul Luminilor. A fost pentru prima data in 15 ani cand Roman Polanski a jucat intr-o productie americana si pentru a doua oara in 33 de ani. Tocmai pentru ca disciplina face casa buna cu succesul, echipa de productie a cazut de acord ca cel caruia ii va suna telefonul mobil in timpul filmarilor sa plateasca o „amenda” de 20 de dolari, iar banii astfel stransi sa fie donati. Avand in vedere ca au fost adunati astfel peste 600 de dolari, se poate spune ca echipa a fost una generoasa.

Sean Connery, laureat al premiului Oscar, face parte pe 27 decembrie, de la 20:30, din Liga (The League of Extraordinary Gentlemen), o echipa de personaje renumite, de la Allan Quatermain, capitanul Nemo si pana la Dorian Gray, care trebuie sa impiedice un personaj malefic sa dezlantuie un nou razboi mondial. La fel ca si personajele pe care le interpreteaza, si actorii din Liga sunt numai unul si unul. Sean Connery, Naseeruddin Shah, Peta Wilson, Tony Curran si Stuart Townsend sunt doar cateva dintre capetele de afis ale filmului difuzat de Pro TV.

Poate ca Allan Quatermain nu ar fi avut niciodata infatisarea lui Sean Connery daca peliculele Matrix si Stapanul inelelor: Fratia inelului nu s-ar fi bucurat de un succes urias. Ambele filme si l-au dorit pe Sean Connery in distributie, dar starul a refuzat sa joace in ele pentru ca, asa cum a marturisit, nu prea a inteles scenariile lor. Asa ca atunci cand a dat fata-n fata cu inca un scenariu din care nu a priceput mare lucru, a acceptat sa joace. Asa se face ca Liga il are in rolul principal. Cert este ca acest film i-a marcat cariera lui Sean Connery, pentru ca este ultimul film pe care l-a facut, inainte de a se retrage din lumina reflectoarelor. Inceputul productiei a fost marcat de ghinion, din cauza inundatiilor care au facut ravagii in Praga in vara anului 2002. Atunci au fost distruse decoruri in valoare de 7.000.000 de dolari. Tot in Praga actorii au avut insa parte si de o surpriza cat se poate de placuta. Atunci cand au mers sa ia masa la un restaurant cu specific indian, patronul l-a recunoscut pe Naseeruddin Shah, a condus grupul la cea mai buna masa si i-a servit chiar el.

 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Bucurestenii sunt asteptati sa-si sustina eroii la
Bucurestenii sunt asteptati sa-si sustina eroii la "Romanii au talent"!

Miercuri si joi, pe scena Operei Nationale vor urca cei mai talentati locuitori ai Capitalei, care vor arata ce stiu ei mai bine in fata membrilor juriului.

Busu te indeamna sa
Busu te indeamna sa "Daruiesti si castigi" din 17 decembrie, la ProTv

Craciunul se apropie cu pasi repezi si pentru ca de magia lui sa se bucure si unii semeni, cu care viata nu a fost la fel de generoasa, Pro Tv difuzeaza, incepand cu 17 decembrie, emisiunea Daruiesti si castigi.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.