Jean Claude Van Damme „nu era nici K.O. de beat, nici 'tras'”. Mărturia românului cu care s-a filmat, pe manele

Dată publicare: 22-07-2021 13:11
Dată actualizare: 22-07-2021 13:31


Jean Claude Van Damme „nu era nici K.O. de beat, nici 'tras'”. Mărturia românului cu care s-a filmat, pe manele

Jean Claude Van Damme nu era sub influența alcoolului și nici a unor substanțe interzise atunci când a realizat videoclipul cu manele din mașina unui român. O spune chiar cel cu care s-a distrat toată noaptea.

 

Gabor Ianku Strinfi a explicat într-un live de pe contul său de Facebook că l-a întâlnit pe Van Damme la București și au petrecut seara de la 8 până a doua zi dimineața la10, dar celebrul actor nu ar fi făcut abuz de alcool ori alte substanțe. Pur și simplu s-a simțit bine în compania lui și a altor persoane, spune românul, care a vrut să dezmintă orice fel de zvonuri răutăcioase la adresa actorului.

„Pentru mine a fost ceva enorm să-l întâlnesc şi mai ales să fiu cu el la masă şi să mă plimb. Ne-am distrat, ne-am simţit bine, după cum aţi văzut şi pe live. Îi văd pe unii acum care comentează că i-am stricat imaginea. Vorbiţi toţi cum vreţi. Să fiţi sănătoşi toţi, şi cei care vorbiţi de bine şi cei care vorbiţi de rău. Vreau să vă spun să nu mai fiţi răutăcioşi, fiţi voi băieţi buni. E cazat la omul la hotel de șase stele. Nu era nici K.O. de beat, nici 'tras'. În Bucureşti ne-am întâlnit. Am profitat de ocazie şi până la urmă n-am fost nici beat în halul ăla, n-am fost nici singur să-mi fac de cap, am fost cu taică-miu. Ne-am întâlnit în seara respectivă, ne-am împrietenit. Am hotărât să ieşim în oraş şi am ieşit cu maşina mea personală, nu cu taxiul sau alte chestii. N-a fost obligat, n-a fost forţat, nici nu cred că poate cineva să-l forţeze cineva. Eu sunt o persoană simplă, nu sunt interlop, nu sunt mafiot. A fost respect reciproc, am băut, am mâncat, ne-am distrat şi l-am lăsat la hotelul unde e cazat. Ne-am distrat de la ora 8 seara până dimineaţa la 10. N-a fost cu bodyguardzi după el, gândiţi şi voi logic", mărturisit Gabor Ianku Strinfi.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO