"Ho Ho Ho" se lanseaza de Mos Nicolae si pe DVD

Ultima actualizare: 23-03-2012 12:12
Ho Ho Ho

Stefan Banica va sarbatori sambata, 5 decembrie, la Baneasa Shopping City, alaturi de echipa "Ho Ho Ho", atat lansarea pe DVD a primei comedii romanesti de Craciun, cat si a celui mai recent album al sau, Un Craciun cu Stefan Banica.

Alaturi de Stefan Banica, vor veni in intampinarea lui Mos Nicolae si vor imparti autografe celor prezenti la eveniment si actorii Bogdan Iancu, Pavel Bartos, Alina Chivulescu si Raisa Mihai.

Distribuit in exclusivitate de Pro Video, DVD-ul Ho Ho Ho" poate fi achizitionat incepand cu 5 decembrie din toate centrele comerciale si magazinele de specialitate din tara, precum si de pe site-ulwww.provideo.ro, la un pret de 39.9 RON. DVD-ul cuprinde un numar impresionant de bonusuri, printre elementele speciale de care vor beneficia cumparatorii DVD-ului numarandu-se patru versiuni de making of, precum si trailerul filmului.

Cel care semneaza regia primei comedii romanesti de Craciun este Jesus del Cerro, un celebru regizor spaniol care in Romania a semnat productiile Cu un pas inainte (2007), Contratimp 1 (2008) si Contratimp 2 (2009).

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO