Gigi Becali: "Eu ma impreunez cu sotia mea, nu fac sex"

30-03-2010 00:00


Mare crestin, Becali s-a asezat pe Happylica lui Maruta si a povestit despre viata sa alaturi de familie si biserica, in acordurile unui cor care canta muzica religioasa.

 

"Anul trecut am fost la voi la emisiune si dimineata m-au arestat. Dar n-am superstitii. Am glumit atunci, am cantat, am dansat si eram in post. N-a fost bine", si-a amintit Gigi Becali despre intamplarile prin care a trecut acum un an.

"Am tinut postul. Saptamana asta mai sever, pentru ca ma impartasesc si spovedesc. La 6 trebuia sa fiu la denie si mama m-a certat, dar am venit la emisiune. Am pacate, normal, cand ma spovedesc le spun. Sunt primul pacatos", a adaugat patronul Stelei, la Happy Hour. 

De Paste, in familia Becali se taie cam 100 de miei, pe care ii face cadou rudelor si celor sarmani.

"In arest, am fagaduit ca, daca scap, renunt la trei pacate. Unul este ca nu mai fumez. Am o icoana cu care vorbesc si, dupa ce am renuntat, ma uit direct la ea si ma rog, nu doar cu coada ochiului, ca inainte", a fost o alta marturisire a europarlamentarului.

Maruta a schimbat subiectul si l-a descusut pe Becali despre subiectul Bomba-sexy Iulia, care e iubita unuia dintre fotbalistii de la Steaua. "Tanase e prea tanar sa se casatoreasca. Nu vreau sa fac pacate, dar nu par sa se potriveasca. Nu m-as face nasul lor. Doar pe Radoi l-am cununat de la Steaua, ca era razboinic. Eu am nevoie de fine de-astea?!", a povestit patronul.

Cat despre meseria de europarlamentar, Gigi marturiseste ca a fost cel care a adus subiectul "religia ortodoxa" in plenul de la Bruxelles, iar multi dintre cei prezenti au fost impresionati, dupa cum spune patronul Stelei.

"Credinta, nadejde si dragoste, dar dragostea e cea mai puternica dintre toate. Fara Dumenezeu si Fiul lui nu se poate face nimic", a fost mesajul lui Becali catre romani, acum, in prag de Paste. 

Tags: gigi becali,

VIDEO PROTVPLUS.RO