Din iubire pentru Brad si copii, Angelina se gandeste sa renunte la actorie

Ultima actualizare: 06-05-2012 19:34
Angelina Jolie

Il iubesc pe Brad in toate felurile posibile - asa suna declaratia de dragoste facuta de faimoasa Angelina Jolie pentru partenerul sau, la fel de celebru, Brad Pitt.

Actrita a acordat recent un interviu pentru numarul din august al revistei "Vanity Fair", dat fiind ca a inceput campania de promovare a noului sau film "Salt".

Actrita a vorbit despre casatorie, despre cariera si chiar despre posibilitatea de a deveni din nou mamica.

"Nu sunt impotriva casatoriei, dar este ca si cum as fi casatorita cu Brad. Copiii sunt un angajament mult mai mare decat o casnicie. Sunt pe viata", a declarat actrita.

De asemenea, Angelina a infirmat ca este insarcinata si a precizat ca ia in considerare posibilitatea de a deveni din nou mamica, insa totul la timpul potrivit.

"Nu sunt insarcinata. Ne incanta ideea de a mai avea copii, dar vrem sa fim siguri ca putem sa le oferim tuturor atentia cuvenita, mai ales cand vor creste. Imi amintesc ca vorbeam ore in sir cu mama in adolescenta", a explicat vedeta.

Actrita a vorbit si despre copiii sai, carora incearca sa le acorde cat mai mult timp din programul sau incarcat.

"Mad este un intelectual, este foarte bun la scoala si chiar specialist in istorie. Crede ca ar putea fi scriitor si vrea sa calatoreasca in jurul lumii pentru a descoperi lucruri noi. Zahara are o voce incredibila, este foarte eleganta si bine crescuta. Shiloh este isteric de amuzanta, Knox si Viv sunt baiatul si fata clasici, el este un mic barbatel, iar ea este foarte feminina".

Angelina crede chiar ca a venit momentul sa treaca actoria pe plan secundar si sa isi dedice timpul familiei.

"Sunt tare recunoascatoare, este un job distractiv. Dar nu cred ca o sa mai fac asta mult timp. Am o familie fericita, m-am intors aseara de la munca si i-am gasit pe toti dansand si ascultand muzica, brusc m-am trezit prinsa si eu in jocul unor oameni nebuni si amuzanti", si-a amintit aceasta.

Cat priveste actoria in cuplu, Angelina a recunoscut ca atat ea cat si Brad au luat in calcul o posibila continuare a filmului "Mr&Mrs.Smith", dar nu au primit niciun scenariu interesant.

"Am rugat pe cineva sa ne spuna daca poate fi realizata o continuare, dar nu a iesit nimic original. Ori se casatoresc, ori au copii, ori se despart. Nimic spectaculos", a incheiat Angelina Jolie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO