Dexter revine la ProTv! Al doilea sezon!

Ultima actualizare: 16-10-2012 05:38
Dexter

Dexter, cel mai iubit criminal in serie, revine la ProTv din 22 iunie, de la 23:45, in cel de-al doilea sezon al controversatului serial cu acelasi nume.

Dexter Morgan (Michael C. Hall) se confrunta cu probleme serioase deoarece ies la iveala tot mai multe dovezi ale activitatii sale de dupa serviciu, iar astfel trecutul sau extrem de intunecat este tot mai aproape de a fi dezvaluit.

Toate cadavrele de care el s-a descotorosit aruncandu-le in ocean sunt descoperite, iar politistii sunt tot mai aproape de a afla cine este criminalul.

Este de la sine inteles ca Dexter se confrunta cu o presiune mare, la care se adauga si faptul ca trebuie sa lucreze la prinderea “Macelarului din port”, nimeni altul decat el insusi.
 

|n noul sezon al serialului difuzat de Pro Tv din 22 iunie, noi nu sunt numai framantarile lui Dexter, ci si unele personaje.

Telespectatorii o vor revedea pe Jaime Murray, care da viata diabolicei Lila, cea care devine mai tarziu iubita lui Dexter.

De asemenea, Keith Carradine joaca rolul agentului special FBI Frank Lundy, iar JoBeth Williams interpreteaza rolul lui Gail, mama Ritei.
 

Se pare ca Michael C. Hall este atat de convingator in rolul justitiarului nemilos pe care-l interpreteaza, incat unii oameni se tem de el atunci cand il intalnesc pe strada.

Asa cum insusi actorul marturiseste, nici el nu-si explica foarte clar reactia lor: “Ma intreb de ce unii oameni se tem de mine. Sincer, chiar ma intreb de ce, adica au vreun motiv sa se comporte asa? In general, lumea isi exprima entuziasmul fata de serial si fata de personajul Dexter si vor sa fie siguri ca vor mai urma si alte episoade. Asta este foarte incurajator. Insa ceea ce am remarcat la ei este faptul ca se simt mereu vinovati, ca se identifica si ca le place acest personaj. E mare lucru, si tocmai asta cred ca isi doreste serialul sa obtina din partea telespectatorilor sai.”

De asemenea, Michael nu se sfieste sa recunoasca faptul ca pe masura ce actiunea serialului inainteaza, el manifesta din ce in ce mai multa afectiune fata de Dexter. “Cred ca asta face parte din meseria mea, trebuie sa interpretez un personaj cu inima deschisa fata de el, chiar daca el pare lipsit de suflet. Pe masura ce aflu lucrurile pe care el insusi le descopera despre sine, am pentru el din ce in ce mai multa afectiune si mai mult respect”.
 

Serialul Dexter a castigat nu mai putin de doua premii Emmy din cele opt la care a fost nominalizat. Pe langa acestea, anul trecut, celebra revista de profil Empire a clasat productia pe locul 30 in topul celor mai bune 50 de show-uri din toate timpurile, iar in 2006 a urcat pe locul al treilea in topul productiilor care s-au bucurat de cele mai multe recenzii pozitive.

Pana si temutul critic Brian Lowry, cel care semnase una dintre cele doua recenzii negative pe care le-a primit serialul, si-a schimbat radical opinia la sfarsitul primului sezon al productiei.


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO