Cei mai sexy doctori din seriale! Pe "bisturiul" cui te-ai lasa?


Ultimul update: Sambata 05 Mai 2012 03:07
Data publicarii: Joi 21 Ianuarie 2010 00:00
Categorie: Stiri Mondene
doctori

De-a lungul anilor, multe au fost cele care au oftat cu ochii si cu gandul la ce delicii ar putea sa ofere un asemenea personaj in halat alb si cu sex-appeal cat cuprinde. Unde se termina visul si incepe realitatea? Ce mai conteaza!

1. George Clooney- Dr. Doug Ross

Il putem numi linistit "Doctorul doctorilor". A lansat o moda in anul 1984, cand aparea pentru prima oara in serialul "E.R.". Instantaneu, domnitele au inceput sa aiba intalnire saptamanal cu George, care le inspira atata incredere! Serialul a fost clar rampa de lansare pentru actor.

2. Patrick Dempsey- Dr. Derek Shepherd, zis McDreamy

In 2005, producatorii lansau serialul "Anatomia lui Grey". Au ales o distributie masculina pe spranceana, iar Derek, bun profesionist si iubit in continua asteptare, este si acum unul dintre lozurile castigatoare.

3. Hugh Laurie- Dr. Gregory House

Un pic de ciudatenie, mai multa aroganta si maturitatea necesara ca sa devina irezistibil! Cam astea sunt ingredientele pentru un personaj memorabil. Il intruchipeaza Hugh, in "Dr. House". Performante recunoscute si de realizatorii serialului, care i-au marit salariul la 400.000 de dolari pe episod, adica in jur de 9 milioane pe sezon!

4. Eric Dane- Dr. Mark Sloane, zis McSteamy

Etern in cautarea unei partide reusite, Mark din "Anatomia lui Grey" si-a luat de partea sa o importanta hoarda de admiratoare. Iar Eric cel din viata de zi cu zi poate ca le-a uimit un pic, dupa ce s-a aflat ca ii place sexul... in trei.

5. John Stamos- Dr. Tony Gates

Prin 1983, John isi facea incalzirea in "General Hospital", dupa care a migrat spre un alt serial de succes, "Casa plina". Dragostea pentru halatul alb l-a dus insa, in 2005, in "E.R.", in care a jucat pana la incheierea serialului.

6. Goran Visnjic- Dr. Luka Kovac

Goran vine de foarte aproape de Romania, din fosta Yugoslavie. Domnisoarele l-au admirat, insa, timp de 10 ani, in acelasi glorios "E.R.".

7. Justin Chambers- Dr. Alex Karev

Cu o viata sentimentala cam ciudatica, dar demn de o adevarata iubire! Asa se arata Karev in "Anatomia lui Grey" si, chiar daca pare debusolat, nu va luati dupa aparente. Apele linistite sunt adanci!

8. Taye Diggs- Dr. Sam Bennett

Din spate vine tare noua generatie! Taye e unul dintre domnii in alb din serialul "Private Practice". Accidental, admiratoarele ii pot zari pectoralii bine definiti, prin vesmintele alese cu grija.

9. Tim Daly- Dr. Pete Wilder

Din aceeasi generatie "Private Practice". Un pic mai matur decat ceilalti, dar gata sa demonstreze zicala ca unii devin mai sexy odata cu varsta.

10. Jesse Spencer- Dr. Robert Chase

Jesse apare din 2004 in "Dr. House" si e genul ceva mai cumintel, mai blondut si mai la locul lui, care demonstreaza ca, inainte de orice, conteaza cariera de doctor!

 

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO