Catrinel si Daniel se vor duela in ringul viselor. Cum iti poti vota favoritul. VIDEO

Ultima actualizare: 11-09-2012 05:22

Va fi o seara plina de emotii la urmatoarea editie a show-ului ''Dansez pentru tine''. Catrinel Sandu, care a intrat pentru prima data la duel, implineste, vineri, 35 de ani.

Aniversarea o va prinde intr-o lupta apriga pentru a ramane alaturi de partenerul ei in concurs. De cealalta parte a baricadei, sunt Daniel Nitoiu si colega lui Alexandra, condamnati pentru a doua saptamana la rand.

Vestea duelului a venit pentru Catrinel ca un cosmar. A plans ore intregi si doar un dulce "te iubesc" din partea fetitei ei a linistit-o.

Catrinel are probleme grave la glezna si nu poate dansa fara fasa de zinc si ciorap special de protectie. Dar isi doreste sa faca spectacol din fiecare dans, asa ca impreuna cu partenerul ei repeta chiar si 10 ore pe zi.

Pentru Daniel si Alexandra, bucuria victoriei a fost scurta, caci notele primite i-au trimis iar in lupta. Vor sa o castige si muncesc aproape neincetat pentru asta.

Visul Alexandrei se va implini, iar familia ei va scapa de teama ca va mai petrece o iarna in frig, numai daca fata ramane in concurs. Va puteti sustine echipa favorita daca trimiteti sms la numarul 1322 cu textul Catrinel sau Daniel.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO