Catalin Catoiu si Adriela Morar, carciumarul si hangita in "Aniela"!

Aniela

“La Conu Chivu” este locul unde se nasc intrigi si unde personajele interpretate de Catalin Catoiu, Adriela Morar, Loredana, Ninel Petrache si Madalin Mandin aduc pe micul ecran viata de carciuma din Micul Paris.

Catalin Catoiu va da viata unui personaj plin de culoare - Chivu Carciumaru, proprietarul carciumii Bucurestilor, un om cu un suflet bun, care stie sa se faca placut celor care ii trec pragul : "Conu Chivu este un personaj trecut prin viata, care ascunde bucurii, tristeti, secrete ce se vor afla pe parcurs. Este gata oricand sa primeasca cu bratele deschise musterii in carciuma lui si dornic sa faca orice pentru ca acestia sa se simta bine. Este foarte fericit ca o are pe Mimi, pe care lumea o asculta cu drag si de care este mandru. Acest personaj ma va aduce in fata telespectatorilor cu o infatisare diferita de cea pe care o stiu, pentru ca a trebuit sa imi las barba si parul sa creasca”, marturiseste Catalin.

Adriela Morar este Margarita, cea care lucreaza ca hangita la caciuma lui Chivu, o fata frumoasa, oachesa si dorita de toti: “Margarita este o fata foarte cuminte, muncitoare, careia ii place meseria pe care o face si se simte bine la carciuma. Cel mai greu lucru pentru mine in interpretarea acestui rol este chiar servitul bauturilor si debarasatul meselor, deoarece farfuriile, fie ele si goale, sunt foarte grele”, spune Adriela.

Loredana va canta melodii din Bucurestiul de odinioara, in rolul unei celebre cantarete din Micul Paris.: ”Personajul meu se numeste Mimi, este cantareata care atrage in fiecare seara multa lume la Conu Chivu care vine special sa o asculte pe ea, spre bucuria carciumarului ca i se golesc butoaiele”, marturiseste Loredana.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
Citește și...
Denis Stefan si Pavel Bartos sunt in Regimentul IV Rosiori in “Aniela
Denis Stefan si Pavel Bartos sunt in Regimentul IV Rosiori in “Aniela"

Denis Stefan, Pavel Bartos si Costel Constantin formeaza impreuna cu Mihai Petre si Bogdan Albulescu, clubul ofiterilor Regimentului IV Rosiori- regimentul principesei Maria, in primul serial romanesc de epoca - “Aniela”.

Maia Morgenstern, maica stareta din
Maia Morgenstern, maica stareta din "Aniela"!

Maia Morgenstern s-a alaturat distributiei primului serial romanesc de epoca, ’’Aniela’’, o productie marca Promance ce va fi difuzata din toamna ACASA.

Irina Antonie, lectii de pian pentru rolul din
Irina Antonie, lectii de pian pentru rolul din "Aniela"!

Irina Antonie lua lectii de pian la varsta de 7 ani si exersa pe clapele creionate pe un bloc de desen, iar acum a reluat lectiile pentru rolul servitoarei Tunde, din primul serial romanesc, "Aniela".

Recomandări
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie

Românii au în conturile personale de pensii Pilon 2 o sumă record. Peste 160.000 de pensii Pilon 2 au fost deja plătite către cei ieșiți din activitate, jumătate din sumă numai anul trecut.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.