Accidente si decese. Filme blestemate sau pur ghinion?!

The Crow

Cu doua accidente de masina in trei zile si 11 persoane ranite pe platoul de filmare de la "The Sorcerer's Apprentice", ultima pelicula a lui Nicolas Cage, lumea a inceput sa se intrebe daca nu cumva filmul este blestemat!

Dar nu este pentru prima oara in istoria Hollywood-ului cand apar accidente ciudate in timpul filmarilor.

De-a lungul anilor, la realizarea unor productii precum Superman, Poltergeist sau The Omen au fost invocate diverse blesteme, dupa ce in timpul filmarilor s-au produs accidente grave, uneori soldate chiar si cu decese.

Sa fie vorba de intamplari supranaturale sau pur si simplu de ghinion?!

1. Seria James Bond

Citește și
Nicholas Cage
Accident cu raniti pe platourile noului film al lui Nicholas Cage!
Lovitură pentru Serghei Șoigu. În Rusia e scandal uriaș, a fost arestată o a treia persoană anchetată în dosarul viceministrului rus al Apărării

Seria James Bond a avut mai mereu parte de incidente neplacute.De exemplu, in timpul filmarilor pentru Casino Royale, mai multi cascadori si actori au fost raniti. Filmarile au fost oprite o perioada, lumea intrebandu-se daca nu cumva planeaza un blestem asupra productiei. Celebra masina a lui James Bond a fost implicata intr-un accident inexplicabil, Daniel Craig si-a taiat unul dintre degete, Halle Berry a fost la un pas de a orbi, iar Pierce Brosnan a tras o sperietura zdravana dupa ce a fost lovit de fragmente de glont.

2. Rebel Without a Cause (1955)

Despre acest film s-a spus ca a fost lovit de blestem pentru ca vedetele din distributie au decedat intr-un mod bizar. James Dean a decedat la varsta de 24 de ani in urma unui accident de masina, Natalie Wood a decedat la 43 de ani prin inecare accidentala, Sal Minelo a fost injunghiat fatal (37 de ani), iar Nick Adams a murit in urma unei posibile supradoze.

3. The Mistfits (1961)

Pe platourile de filmare de la „The Mistfits” au fost chemati, aproape zilnic, medicii, pentru a o tine sub observatie pe Marilyn Monroe. Actrita a avut de suferit din cauza unei supradoze si a fost internata la dezintoxicare, Jon Huston s-a ales cu serioase complicatii serioase din cauza alcoolului, iar Clark Gable a acuzat-o pe Marilyn Monroe ca i-ar fi cauzat un atac de cord. A doua zi dupa aceste declaratii, Gable a suferit un atac de cord. Doi ani mai tarziu, Monroe a murit din cauza unei supradoze.

4. The Dark Knight (2008)

Heath Ledger a decedat din cauza unei supradoze accidentale, Christian Bale a fost arestat pentru asalt, iar Morgan Freeman a fost ranit intr-un accident de masina.

5. The Crow (1994)

Mai multi membri ai echipei de filmare au suferit accidente bizare. Insa tragedia cea mare a fost decesul lui Brandon Lee chiar in timpul filmarilor. El a fost impuscat intr-o scena in care gloantele trebuiau sa fie oarbe.

6. Rosemary's Baby (1968)

Compozitorul filmului a murit la un an de la premiera, in acelasi fel cu personajul principal al filmului. Mai mult, sotia lui Roman Polanski, regizorul filmului - care era insarcinata - si alte patru persoane, au fost ucise de Charles Manson, un celebru criminal in serie.

7. The Omen (1976)

Chiar de la prima zi de filmare, acest horror parea blestemat. In primul rand, un paznic a fost ucis de unul dintre leii folositi la filmari. Apoi, un avion in care se afla Gregory Peck a fost lovit de fulger, dupa care un alt avion, in care se afla scenaristul David Seltzer, a patit acelasi lucru.

8. The Exorcist (1973)

Considerat unul dintre cele mai infricosatoare filme din istoria cinematografiei, s-a spus despre pelicula ca ar fi fost si cea mai blestemata. Actrita Linda Blair a suferit o cadere nervoasa severa, iar realizatorii au spus ca „The Exorcist” a fost cea mai infricosatoare experienta pe care au trait-o vreodata. In timpul proiectiilor filmului, spectatorii au inceput brusc sa vomite, sa lesine sau au avut reactii isterice.

9. Superman

Se pare ca actorii care au interpretat rolul celebrului super-erou au fost blestemati. Christopher Reeve, cel mai cunoscut dintre ei, a ramas paralizat in urma unui accident la calarie si a murit in 2004. George Reeves - actorul care a fost Superman in seria din anii '50 a fost asasinat, iar Bud Colley - cel care si-a oferit vocea pentru "The New Adventures of Superman", a decedat la randul sau din cauza unor probleme de circulatie a sangelui.

10. Poltergeist (1982)

Patru dintre membrii distributiei au decedat. Dominique Dunne, care a interpretat rolul Donnei Freeling a fost ucisa de un fost iubit. Avea doar 22 de ani. Apoi, Heather O'Rourke (12 ani) a decedat din cauza unei gripe care i-a provocat un stop cardiac. Iar Julian Beck si Will Sampson, au decedat ulterior din cauza unor boli grave.

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO Moment șocant în baschet! I-a dat un pumn unui fan chiar în timpul meciului cu Lakers
VIDEO Moment șocant în baschet! I-a dat un pumn unui fan chiar în timpul meciului cu Lakers
Citește și...
Blesteme asupra noul film al lui Nicolas Cage?
Blesteme asupra noul film al lui Nicolas Cage?

La doar doua zile de la un accident pe platourile de filmare, un alt incident le da peste cap planurile celor care lucreaza la cea mai recenta pelicula a lui Nicolas Cage.

Accident cu raniti pe platourile noului film al lui Nicholas Cage!
Accident cu raniti pe platourile noului film al lui Nicholas Cage!

Times Square, luni seara. Se filmeaza o scena pentru urmatoarea pelicula in care joaca Nicholas Cage. Dintr-o data, totul scapa de sub control! Se intampla fara scenariu!

"Monstri contra extraterestri" face legea in box-office-ul american

Filmul SF de animatie "Monstri contra extraterestri", in care vocea personajului principal apartine actritei americane Reese Witherspoon, s-a clasat pe primul loc in box office-ul nord-american, la sfarsitul saptamanii trecute

Recomandări
Emmanuel Macron: Europa ar putea muri. Trebuie să arate că nu este niciodată vasală Statelor Unite
Emmanuel Macron: Europa ar putea muri. Trebuie să arate că nu este niciodată vasală Statelor Unite

Preşedintele francez Emmanuel Macron a pledat joi pentru o apărare europeană mai puternică şi mai integrată.

Clotilde Armand a fost trimisă în judecată exact în ziua în care şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la Sectorul 1
Clotilde Armand a fost trimisă în judecată exact în ziua în care şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la Sectorul 1

Potrivit News.ro, procurorii au decis, joi, trimiterea în judecată a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, care este acuză de folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane.

Șeful Finanțelor anunță dublarea încasărilor la Fisc în primul trimestru, de la 55,7 miliarde de lei la 97,1 miliarde
Șeful Finanțelor anunță dublarea încasărilor la Fisc în primul trimestru, de la 55,7 miliarde de lei la 97,1 miliarde

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a avut încasări de 97,1 miliarde lei în primul trimestru al acestui an, în creştere cu 41,8 miliarde de lei faţă de perioada similară a anului trecut, a anunţat ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.