„John Wick” revine pe marile ecrane. Keanu Reeves: „Este nebunie curată”


Ultimul update: Luni 06 Mai 2019 10:36
Data publicarii: Luni 06 Mai 2019 08:14
Categorie: Stiri Mondene

Keanu Reeves revine pe marile ecrane în rolul asasinului John Wick. A treia parte a seriei de succes a avut premieră în weekend la Londra. Pelicula va fi lansată în România pe 17 mai.

Keanu Reeves revine pe marile ecrane în cea de-a treia parte a seriei "John Wick", intitulată "Parabellum". La premiera de la Londra, actorul a vorbit cu evidentă încântare despre noua peliculă.

„Acţiunea din partea a treia începe imediat după partea a doua. John încearcă să scape cu viaţă. Are o oră la dispoziţie după ce Winston, managerul hotelului New York City Continental, l-a excomunicat”, a declarat Keanu Reeves, actor. 

Acţiunea este ingredientul principal al producţiei.

„Am apucat să facem un pic de călărie, un schimb de împuşcături pe cai, o luptă cu sabia pe motociclete. Este " John Wick", este nebunie curată, dar da, e foarte distractiv”, a mai spus actorul. 

Mare parte din merit pentru succesul primelor două episoade ale seriei i se datorează lui Keanu Reeves, după cum spune chiar regizorul filmului.

„A creat un personaj care aduce ceva ce cred că lipseşte în cele mai multe dintre filmele de acţiune. E vorba de un personaj accesibil, dar şi un pic sfărâmat, pentru care simţi compasiune”, a spus Chad Stahelsky, regizor. 

Din distribuţie mai fac parte Halle Berry, Laurence Fishburne şi Ian McShane. Pelicula va ajunge în cinematografele din România pe 17 mai.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO