Winona Ryder a împlinit 49 de ani. Cum arată acum actrița despre care se spunea că nu îmbătrânește

Ultima actualizare: 29-10-2020 12:54
Winona Ryder

Actrița Winona Ryder s-a născut pe 29 octombrie în regiunea Minnesota (SUA), primind numele unui oraș din apropiere- Winona. Cu zeci de premii în palmares, ea s-a remarcat în filme precum ”Toamna la New York”, ”Dracula” sau ”Alien: Resurrection”.

La cei 49 de ani ai săi, actrița și-a pierdut din inocența cu care i-a cucerit pe fani în filmul ”Toamna la New York” (2000), unde joacă alături de șarmantul Richard Gere. După ce ani de zile a purtat părul scurt, Winona a renunțat la această tunsoare, iar acum arată total schimbată.

Mulți ani actrița s-a luptat cu anxietatea și depresia, fiind chiar și internată într-o clinică de profil. Ea a revenit pe ecrane în 2009, în filmul Star Trek, unde joacă rolul Amandei Grayson. În ultimii ani, Winona a jucat mai mult în seriale de televiziune. În 2017, ea a fost nominalizată la Globul de Aur la categoria ”Cea mai bună actriță într-un serial TV”, pentru rolul din ”Stranger Things”(2016).

Winona Ryder se numără printre actrițele care se poate bucura cu o stea pe aleea Walk of Fame din Hollywood, pe care a primit-o în anul 2000.

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Mark Stam: „Așa se fac milioanele în industria muzicală!”

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO