Ferma, marți, 27 octombrie. George Burcea și Viviana, în lacrimi. Actorul a ajuns cu ambulanța la spital. Ce s-a întâmplat

Ultima actualizare: 28-10-2020 10:58
Ferma, marți, 27 octombrie. George Burcea și Viviana, în lacrimi. Actorul a ajuns cu ambulanța la spital. Ce s-a întâmplat
Pro TV

Cel mai recent episod al show-ului Ferma. Orășeni vs Săteni, de marți seară, de la Pro TV, a fost unul marcat de răsturnări de situație.

Actorul George Burcea și prezentatoarea TV Viviana Sposub au fost protagoniștii unor evenimente pline de neprevăzut.

George Burcea a acuzat dureri la spate, după o accidentare suferită în duelul cu prietenul său, Paul Diaconescu. Durerile erau atât de puternice, astfel încât a fost nevoie de intervenția unei ambulanțe pentru a-l transporta la spital.

"Nu mai pot! Mă doare, mă înțeapă!", a spus George Burcea, care a fost urcat într-o ambulanță și transportat la spital, pentru a i se face un RMN.

Primul duel pentru Fermier Șef, cu eliminare

 


După plecarea lui George Borcea, concurenții din Ferma au avut parte de o nouă surpriză.

O strategie a fermierilor a fost dată peste cap de o decizie șocantă a Mihaelei Rădulescu: "Cea care va pierde duelul pentru Fermier Șef, va pleca acasă."

Anunțul le-a lăsat pe Viviana și pe Ana-Maria Ababei fără cuvinte, iar Vivi a renunțat la strategia făcută Fermă, care presupunea că ea trebuie să piardă, și a luptat pentru a rămâne.

Planurile nu au ieșit așa cum a vrut, ea pierzând duelul și fiind nevoită să-și facă bagajele și să plece.

George Burcea și Viviana, în lacrimi


Pentru că starea de sănătate a lui George Burcea nu-i mai permite să își desfășoare activitățile obișnuite în Fermă și pentru că Viviana a fost eliminată, Mihaela Rădulescu i-a pus pe cei doi să aleagă care dintre ei va pleca, până la urmă, acasă.

După ce s-au sfătuit, printre lacrimi, sărutări și confesiuni, George a ales ca pentru binele lui să meargă acasă și să-i cedeze locul Vivianei, lucru nemaiînâlnit până acum în Ferma.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO