Mărgineanu sare în apărarea lui Bittman: ”În general, oile nu ascultă. Ele doar înjură”

Ultima actualizare: 28-10-2020 14:10
Mihai Margineanu
Facebook.com

Actorul şi cântăreţul Mihai Mărgineanu a sărit în apărarea lui Dan Bittman, după ce solistul Holograf a făcut afirmații controversate despre epidemia de Covid-19.

Mărgineanu afirmă că Bittman este un om deştept, care a demonstrat tot ce avea de demonstrat şi-i numeşte "oi" şi "proşti" pe cei care l-au criticat pe artist pentru declaraţiile anti-mască.

Mesajul complet al lui Mihai Mărgineanu:

"Oameni putini, restul populaţie, spunea un regretat actor cândva pe la mijlocul anilor '90. Adică, să înţeleagă şi conformiştii anului 2020, sunt mult mai multe oi decât lupi. Şi ca să înţeleagă şi conformiştii mai tari de cap ai anului 2020, adică sunt foarte mulţi prosti şi prea puțini deştepţi în această lume normală. Totdeauna, deştepţii au trăit altfel decât turma, au fost liberi şi s-au exprimat liber atunci când au avut de spus ceva. Oile, în schimb, au inventat politically corect. Dan Bittman este un om liber şi, vreţi nu vreţi, unul dintre marii artişti în viaţă ai poporului român, popor din care fac parte multe oi senile.

Este un om deştept, educat, a demonstrat tot ce era de demonstrat pe lumea asta. A fost rând pe rând student, absolvent, rocker şi ne-rocker, prezentator de succes, om poltic şi om de afaceri, tată a trei băieţi mari şi frumoşi şi visul erotic al tuturor iubitelor noastre. Atunci când un om ca Dan Bitman are ceva de spus, orice deştept din România sau de aiurea, ar trebui să asculte, că poate învaţă ceva. În general, oile nu ascultă. Ele doar înjură şi se enervează în faţa televizorului!", a scris Mihai Mărgineanu pe Facebook.

De la ce a pornit scandalul Dan Bittman 

 

Dan Bittman a ajuns în centrul atenției după afirmațiile sale care au dinamitat spațiul public. Artistul și-a exprimat părerile despre pandemia de Covid-19 fără să evalueze impactul pe care îl vor avea în rândul celor care îl urmăresc.

Într-un interviu, el a afirmat că s-a săturat de atâtea restricții și că nu mai dorește să trăiască în pandemie. Mai mult, el a pus la îndoială cifrele prezentate de autorități în ceea ce privește îmbolnăvirile cu Covid-19.

Mai mult, Dan Bittman consideră că numărul victimelor „este scos din burtă”, iar datele sunt viciate fiindcă nu se fac autopsii.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO