Vremea bilanturilor! Scandalurile mondene ale lui 2010

Ultima actualizare: 07-10-2012 12:10

Prin traditie, orice sfarsitul de an aduce tot soiul de bilanturi. In lumea celebritatilor, 2010 a fost presarat de scandaluri, procese, divorturi si gesturi extravagante.

Suferinta lui Michael Douglas, iesirile deplasate ale lui Mel Gibson si aparitiile cantaretei Lady GaGa se detaseaza fara probleme din noianul de evenimente mondene.

Nu poti avea noroc in toate. Si-a amintit de asta, la inceputul anului, si Sandra Bullock. La scurt timp dupa ce a castigat premiul Oscar, ea a aflat ca o insela sotul, asa ca a dat divort.

Si sfarsitul lui 2010 a adus alte doua despartiri de rasunet.
Eva Longoria a starnit stupoare anuntand ca se separa de sotul ei, jucatorul de baschet Tony Parker. Asta dupa ce a gasit pe telefonul mobil al acestuia puzderie de mesaje dragastoase adresate unei alte femei.

Iar cel abia declarat "cel mai sexy barbat in viata", Ryan Reynolds a fost parasit de splendida lui sotie, actrita Scarlett Johansson.

Rumoare au provocat si necazurile cu justitia ale nelinstitei Lindsay Lohan. Dupa ce a omis sa se prezinte la diverse audieri in fata instantei si a incalcat termenii eliberarii conditionate, starleta a facut repetate escale la inchisoare in 2010.

Probleme cu justitia a avut si Charlie Sheen, care si-a agresat atat nevasta, cat si pe femeia agatata pentru o noapte, pe care a batut-o mar in camera de hotel.

Si mai mari necazuri cu femeille a avut insa Mel Gibson. Fosta lui iubita a obtinut ordin de restrictie impotriva lui dupa ce a dovedit judecatorului ca Gibson o hartuia cu telefoane de amenintare.

Dar n-a facut atatea valuri precum excentrica Lady GaGa. A tinut discursuri patimase impotriva discriminarii homosexualilor din armata amerciana, a castigat o groaza de trofee muzicale si a epatat omenirea cu tinutele ei fistichii, daca se poate din carne cruda.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO