VOCEA ROMANIEI - sezonul 4, ultima editiei a duelurilor. Care au fost cele mai tari faze si cine merge mai departe

Ultima actualizare: 18-11-2014 06:47

Interpretari remarcabile au facut, vineri seara, scena sa vibreze la Vocea Romaniei. Insa a fost ultima noapte a duelurilor dintre concurenti, iar platoul s-a transformat in ring.

Antrenorii si-au aruncat elevii in lupta si i-au ales pe cei mai performanti - ba chiar i-au mai salvat pe cate unii din tabere rivale. Cei care au trecut examenul vor intra de saptamana viitoare in confruntari live.

Aliona si Claudiu s-au completat perfect si au creat momentul serii la Vocea Romaniei.

"Cred ca sunteti unul dintre cele mai frumaose duete pe care le-am vazut la Vocea Romaniei in cele patru sezoane... ", a spus Smiley.

Ea este o voce cunoscuta in Moldova, dupa ce a participat la Eurovision. La fel a surprins si la Vocea Romaniei, iar Smiley - antrenorul celor doi - a ales-o fara ezitare.

"Voi merge mai departe cu Aliona...", a spus antrenorul.

Dar pentru ca nici Claudiu nu era de pierdut, Moga l-a salvat, si astfel concurentul va merge in live-uri. Deciziile dificile au continuat pentru Smiley, cand in ring au intrat Maria si Costin.

Antrenorul a avut cei mai duri critici: copiii - elevii lui Costin, care au venit sa-l sustina. Insa, cand si-au dat seama ca mentorul lor a parasit competitia, au curs rauri de lacrimi.

Tudor a pus in ring doua voci puternice: Larisa si Andreea, care au cantat exceptional.

"Ati facut momentul memorabil, pe care-l asteptam. Muzica este maretie. Cantecul acesta este maret, am riscat cand l-am ales...", a spus Tudor.

Tudor a ales-o pe Andreea, insa Loredana si-a dat seama de potentialul Larisei si a salvat-o. Ioana si Roberta - din echipa Loredanei - sunt si cele mai bune prietene, asa ca decizia antrenoarei a fost si mai dureroasa.

"Voi face o despartire. O sa-mi urmez instinctul ca de fiecare data si voi merge mai departe cu Ioana...", a spus Loredana.

Eliza si Florian - din echipa lui Marius Moga - au avut un moment emotionant. Insa doar Florian va intra in editiile live de la Vocea Romaniei, pentru ca Eliza a plecat acasa.

Saptamana viitoare, de la 20:30, la ProTv, Vocea Romaniei continua cu show-ul live al concurentilor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO