VOCEA ROMANIEI, sezonul 4, ultima editie a auditiilor pe nevazute. Surorile pe care juriul le-a aplaudat in picioare

×
Codul embed a fost copiat

Auditiile pe nevazute s-au terminat. Saptamana viitoare, la "Vocea Romaniei" vor incepe luptele intre voci din aceeasi echipa. Vocea care pierde, insa, poate fi salvata de un alt antrenor. Dramatism, muzica buna si umor, vineri de vineri, numai la Pro TV.

A fost ultima editie a auditiilor pe nevazute din acest sezon al emisiunii "Vocea Romaniei". Loredana, Tudor Chirila, Marius Moga si Smiley si-au intregit echipele.

Tudor Chirila are cele mai multe fete in echipa, Smiley cele mai multe voci rock, Loredana alege cu inima, cum bine stim, iar Moga a anuntat ca vrea sa faca o schimbare in acest an. Despre ce este vorba aflam vinerea viitoare, de la 20.30, numai la Pro TV.

Cele mai importante momente ale emisiunii de vineri, 24 octombrie 2014:

22:44 Marius Moga a reusit sa-si construiasca si el echipa de 14 membri. "Sunt voci pe care mi le-as fi dorit la mine si sunt la altii", a marturisit Marius.

Citește și
audienta
ProTV a fost si in saptamana care a trecut cea mai urmarita televiziune din Romania. "Testul Suprem", audienta record pe 2014
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

22:32 Anne Caroline Schally a fost al doilea concurent din aceasta seara de la "Vocea Romaniei" care a cantat din spatele cortinei.

Caroline s-a nascut in capitala SUA, Washington, insa are origini romanesti si vorbeste romana la perfectie. A terminat o facultate de teatru si film si a jucat pentru trei luni intr-o piesa pe Broadway, cea mai importanta scena a teatrului american, in New York.

Marius Moga a fost singurul care s-a intors dupa ce a auzit prestatia lui Caroline, care a inceput sa planga la final.

22:22 Tudor Chirila a reusit in acest moment sa-si completeze echipa. Are multe fete in echipa :))). Spune ca si-ar fi dorit mai multe voci masculine, insa multe voci rock au mers spre Smiley. "Alegerile nu sunt tot timpul rationale", a spus Chirila.

22:20 Florin Ciotlaus, in varsta de 20 de ani, are incontestabil o voce rock, ca doar nu degeaba s-a intors Chirila inca de la primele acorduri. Ragusita, puternica, ROCK.

Florin este in echipa lui Tudor, acesta fiind singurul jurat care s-a intors.

"Ma bucur ca s-a intors Tudor", a spus Florin.

"Bine ai venit in echipa mea. Sper sa facem treaba impreuna", i-a spus Chirila concurentului din Cluj.

Se simte accentul in vocea lui Florin. :))

22:00 Catalina Bejenaru, in varsta de 25 de ani, este o concurenta unica in istoria emisiunii "Vocea Romaniei". Pana la finalul piesei juratii au fost convinsi ca este baiat. Cu un timbru special, Catalina a cantat "Stand By Me" si, spune ea, si-a implinit visul de a canta pe scena celei mai importante lupte a vocilor. "M-am simtit minunat!", a spus Catalina, la finalul piesei.

Loredana i-a spus ca alegerea piesei a fost nepotrivita. Fiind atat de cunoscuta, Catalina ar fi trebuit sa se prezinte cu o interpretare unica.

21:56 Loredana si Smiley si-au intregit in acest moment echipele. Marea lupta se da - cum altfel? :)) - intre Tudor Chirila si Marius Moga!

21:55 Ioana Satmari, in varsta de 21 de ani, a recunoscut ca are trac pe scena, insa a reusit sa o convinga pe Loredana sa intoarca scaunul. "Ai o voce fenomenala, incredibila. Mai rar asa voci", i-a spus aceasta.

21:40 Amir Abo Zayed, de 21 de ani, are origini palestiniene, insa este nascut in Romania, si a venit la "Vocea Romaniei" pentru a-si recastiga iubita. Fiind o diferenta de 5 ani intre cei doi, tanara a considerat ca relatia nu va merge. Din pacate, Amir nu a reusit sa intoarca niciun scaun, insa a primit numeroase laude de la juriu.

"Cu siguranta te asteapta cineva acasa", i-a spus Pavel Bartos lui Amir.

21:30 "She will be loved" a celor de la Maroon 5 este prima piesa cantata in aceasta seara din spatele cortinei de la "Vocea Romaniei". Publicul de acasa nu stie cum arata Rusu Marian Claudiu, insa pe concurent se bat in acest moment toti concurentii. Claudiu este din Galati.

"Mi se pare ca ai o voce rock. Mi se pare ca esti un pic golan si te vreau la mine in echipa", i-a spus Tudor lui Claudiu, care a cantat mult timp pe vasuri de croaziera.

"Esti belea", i-a spus si Loredana.

"Ai o voce foarte versatila", a fost de acord si Smiley.

"Mi se pare ca ai adus un plus piesei, pentru ca nu ai ales sa o canti precum originalul", a spus si Moga.

"Imi place mie de cineva in mod special si as vrea sa-l aleg pe Smiley. Am venit setat, sa nu va suparati", a fost alegerea lui Claudiu.

21:20 A urmat sora Ligiei, Maria Hodja, care nu numai ca a intors si ea toate scaunele, dar a si fost aplaudata la scena deschisa la "Vocea Romaniei".

"Tu ce mamanci dimineta?", "Ai baut energizante?" au fost intrebarile juriului pentru Maria, care nu numai ca are "tehnica", cum singura spune, dar si energia necesara pentru a face spectacol pe scena.

Juriul s-a batut minute in sir pentru a o castiga in echipa, Maria alegand-o in cele din urma pe Loredana.

Ligia si Maria au o sora care a jucat in filmul "Selfie".

21:00 Ligia Raluca Hodja, in varsta de 26 de ani, a fost prima concurenta din aceasta seara care a intors toate scaunele la "Vocea Romaniei".

"Ai reusit sa faci din voce efectele alea irlandeze", i-a spus Loredana.

"Daca te aud aia care fac muzica pentru 'Hobbitul' reediteaza filmul", i-a spus Smiley.

"Ai o voce foarte frumoasa. Nu e o chestie pe care Moga sa ti-o ofere, iar eu sa nu ti-o pot oferi. Moga iti poate asigura prezenta la radio, daca ma alegi putem cumpara o piesa de la Moga", i-a spus si Chirila.

"De la toti as avea ce sa invat, cu siguranta", le-a spus Ligia, care l-a ales in cele din urma pe Tudor Chirila.

20:50 "Daca as fi stiut cum arati as fi apasat", i-a spus Tudor Chirila Andreei Ardeleanu, in varsta de 17 ani, din Alba Iulia, al carei vis era sa castige "Vocea Romaniei" pentru ca mama ei sa nu mai fie nevoita sa plece in strainatate. Toti juratii au fost de acord ca Andreea este foarte frumoasa, insa si ca i-a lipsit ceva. Tudor e de parere ca piesa "Pleaca", aleasa de concurenta, - un featuring Vunk si Antonia - este o piesa pentru baieti.

20:35 Alina Anusca are 26 de ani si este din Iasi. Canta de ani buni si nu este la prima aparitie pe scena. Tanara promite ca va da tot ce-i mai bun in aceasta seara la "Vocea Romaniei".

"Esti superba si canti superb. Esti deja o artista", i-a spus Loredana.

Alina a cantat in backing vocals in prima editie a emisiunii "Vocea Romaniei", iar acum canta alaturi de Smiley.

"Tocmai pentru a nu se interpreta, alege-o pe Loredana", i-a spus Smiley Alinei. Tanara l-a ales totusi pe Smiley. :)

20:30 A INCEPUT VOCEA ROMANIEI!

Pro TV duce mai departe fenomenul second screen. Aplicatia “Fii Antrenor” la Vocea Romaniei ofera experienta completa a show-ului pe telefon si tableta. Pana acum peste 80.000 de romanii au descarcat aplicatia „Fii Antrenor” din App Store sau Google Play si au trait experienta de antrenor construindu-si echipa la Vocea Romaniei.

Vocea Romaniei – Doar Vocea conteaza! Vineri, de la 20:30, la PRO TV!

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
VOCEA ROMANIEI, sezonul 4, editia a 5-a. Ce farsa le-a facut un concurent juratilor:
VOCEA ROMANIEI, sezonul 4, editia a 5-a. Ce farsa le-a facut un concurent juratilor: "M-am razgandit"

VOCEA ROMANIEI - sezonul 4. O noua editie Vocea Romaniei a inceput in forta, iar cortina, nu cea de la dus, ci Cortina Vocea Romaniei, a pregatit mai multe surprize.

ProTV a fost si in saptamana care a trecut cea mai urmarita televiziune din Romania.
ProTV a fost si in saptamana care a trecut cea mai urmarita televiziune din Romania. "Testul Suprem", audienta record pe 2014

Telespectatorii nostri au prins gustul competitiei, au ascultat vocea care conteaza, au ras de mama focului cu eroii din serialul Las Fierbinti si au urmarit cele mai bune stiri si filme de actiune.

Recomandări
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad

Un diplomat european a dezvăluit, miercuri, pentru Syria TV, că Serviciului Secret din România a vizitat Siria și s-a întâlnit cu președintele Bashar al-Assad și cu directorul serviciilor de informații siriene, Hossam Luke.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.