VOCEA ROMANIEI. Povestea nestiuta a Andei, finalista de la Vocea Romaniei. Problema medicala care a tinut-o departe de scena

Ultima actualizare: 21-12-2014 07:29

VOCEA ROMANIEI. Vineri seara vom afla cine va fi Vocea Romaniei. Unul dintre cei patru finalisti se va alege cu trofeul si un premiu de 100.000 de euro.

VOCEA ROMANIEI. Anda Dimitriu, eleva lui Marius Moga, va canta impreuna cu antrenorul sau, dar si alaturi de un nume mare al muzicii romanesti.

VOCEA ROMANIEI. A fost o saptamana plina pentru Anda Dimitriu. Ea a repetat de zor, pentru ca momentele pregatite pentru marea finala sa iasa perfect. Printre lacrimi si zambete, Anda a prins curaj. Acum, cele mai mari emotii le are in fata parintilor care ii vor fi alaturi in finala.

VOCEA ROMANIEI. Altfel, Anda Dimitriu isi traieste visul. Vocea Romaniei a fost pentru ea mai mult decat o competitie. A fost un examen al vietii pe care l-a trecut cu brio.

VOCEA ROMANIEI. Anda a inceput sa cante la 6 ani, iar de atunci scena a fost pentru ea a doua casa. O problema de sanatate a indepartat-o insa de visul ei, in urma cu cativa ani. A vrut sa revina, si acum iat-o din nou pe scena: "Da, a fost greu, dar Dumnezeu mi-a redat vocea".

VOCEA ROMANIEI. Anda a invins toate obstacolele si a castigat inimile fanilor, care au votat-o si in semifinala.

VOCEA ROMANIEI. A dovedit astfel ca este una dintre cele mai bune voci de pana acum, iar cei care vor sa o sustina pot trimite in finala de vineri un SMS cu numarul 10 la 1276, dupa start vot.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO