Vocea Romaniei. Brenciu despre Silviu Pasca: "Clar, clar, clar. Tu asta trebuie sa canti. Bravo!"

04-12-2012 20:54


Silviu Pasca nu si-a iesit nici in seara asta din stilul care l-a caracterizat la Vocea Romaniei si a cantat “Jump” a lui Kris Kross. Iar cantecul i s-a potrivit manusa.

"Bravo. Mie imi place. Ideea e ca tu trebuie sa iti gasesti drumul, iar daca oamenii de acasa te vor vota inseamna ca e ceea ce trebuie", a spus Marius Moga.

Loredana: "A fost foarte energic. Mi-a placut toata scena pe care ati facut-o. Cu rap-ul stai foarte bine".

"Ma bucur foarte tare ca ne-a iesit atat de bine. Ne-am asumat un risc pe piesa asta, dar asta trebuie sa faci ca sa impresionezi oamenii. Tu ai o dexteritate de a spune versurile in engleza impresionanta”, a comentat antrenorul Smiley.

Insa Horia Brenciu pare sa fi fost cel mai darnic cu laudele: “Clar, clar, clar. Asta este drumul tau. Tu asta trebuie sa canti! Bravo!

 

Povestea lui Silviu Pasca

Primul contact cu muzica a fost in clasa a VII-a cand am urmat cursuri de pian pe care, insa, le-am intrerupt. Prima trupa vazuta de mine live a fost trupa pop-rock, rezidenta in birtul patronat de tatal meu la inceputul anilor '90. Pot spune ca am ramas uimit si marcat de ceea ce reuseau acei oameni sa faca cu acele instrumente.

Nu sunt un tip educat din punct de vedere muzical, in sensul ca nu am urmat ore de canto sau alte cursuri de dezvoltare vocala niciodata. Pot spune ca nu mostenesc din familie talentul muzical, decat daca se poate lua in considerare faptul ca bunica mea face parte din corul bisericii si mama mai canta cand gateste.

Ca si solist vocal, am fost initial cooptat ca si colaborator de catre trupa Phaser, iar ulterior de Fely si a ei trupa, pentru cateva pasaje de rap, pe anumite melodii. Pot spune ca alaturi de ei am acumulat experienta si increderea necesara pentru a porni pe drumul meu ca si interpret, drept urmare, am reusit sa adun langa mine o gasca de instrumentisti foarte talentati, polivalenti si deschisi la minte, alaturi de care sa impartasesc viziunea mea despre muzica. Instrumentistii mei se numesc Gore Teodorescu, Naste Lucian si Alex Corlan si alaturi de ei fac parte din proiectul THE GUY. Sigur o sa auziti multe chestii faine despre noi :P pentru ca noi suntem cei care canta altceva si o facem bine.

Anul trecut, dupa cum bine va amintiti, sper, am participat la emisiunea "Romanii au talent" unde din nefericire, datorita "concurentei acerbe" nu am reusit sa depasesc faza semifinalelor.

Decizia de a renunta la cariera de inginer constructor in pofida celei de cantaret, a fost una intampinata cu scepticism de membrii familiei mele, insa dupa cum va spuneam, le-am aratat eu lor.

In viitorul nu foarte indepartat ma vad conducand cu succes studioul pe care incet am inceput sa l pun pe picioare si probabil alaturi de trupa mea, umpland stadioane!

Profesionalismul echipei si organizarea eficienta a acestei emisiuni alaturi de increderea care mi-a fost acordata de cei care m-au sustinut in mediul virtual si nu numai, in urma participarii la Romanii au Talent sunt principalele motive pentru care imi doresc sa particip la Vocea Romaniei. Pentru mine acest concurs reprezinta o ocazie pentru a-mi confirma mie si celor care au incredere in mine ca sunt capabil sa fac fata oricarui tip de concurenta.

VIDEO PROTVPLUS.RO