Pamela Anderson, la Bucuresti! Imagini in premiera!

×
Codul embed a fost copiat

UPDATE: Pamela Anderson, bomba sexy a tuturor timpurilor, este la Bucuresti. Actrita a venit in Romania, de la Londra, cu un avion de linie, insa i-au stat mereu prin preajma niste garzi de corp.

Fara doar si poate s-a informat inainte si stia ca este cald la noi, pentru ca a coborat din avion intr-o tinuta in stilul celor care au facut-o celebra. Pantaloni extrem de scurti si o camasa care sa-i puna in valoare bustul generos.

Era ceasul 16:00 cand, cu un zambet de cinema si o privire studiata pe sub bucle, diva a pasit pe sol romanesc cu miscari de felina.

Unul dintre organizatorii petrecerii la care va participa actrita i-a intins cu timiditate un buchet de flori. Drept recompensa, s-a ales cu un sarut.

Dupa un astfel de moment, tanarul a ramas pierdut in urma Pamelei. Actrita a stat cateva momente in aeroport si a acceptat sa fie fotografiata de angajati.

Citește și
sexy
EXCLUSIV! Uite cine vrea s-o insoteasca pe Pamela Anderson la Snagov
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România

Vedeta serialului Baywatch are 43 de ani si un trup impecabil, desi sustine ca a apelat doar o data la serviciiile unui chirurg estetician. Intrebata ce sfaturi are pentru fetele care vor sa ii calce pe urma, marturiseste ca se stimte putin jenata: "De fiecare data cand tinerele imi spun ca "Vreau sa fiu ca tine cand o sa cresc mare!" ma simt in varsta. Dar asta e viata..."

Pamela Andreson va participa, vineri seara, la primul "Playboy Mansion Revisted" din Europa. Un eveniment la care sunt asteptati 300 de invitati.

"Tema evenimentului este delicatese regale. Vor fi multe fete acolo, fete frumoase pe care le putem numi bombonici din Romania. Vor fi, cred, 300 de invitati speciali, o sa fie totul foarte sexy si frumos si foarte distractiv. De altfel, sunt o mare luptatoare pentru drepturile animalelor, asa ca ma intereseaza si problema cainilor comunitari din Romania. De fiecare data cand calatoresc undeva incerc sa ma interesez de problemele tarii respective si de problemele legate de animale din spatiul respectiv. Se vor strange bani si pentru ajutorarea unor copii, asa ca mi se pare cu atat mai bine si mai frumos sa participi la un astfel de eveniment", a spus Pamela Anderson.

Alaturi de Pamela vor straluci si zece dintre cele mai cunoscute playmates ale Europei.

Diva ramane la noi doar o singura noapte, dupa care pleaca la Los Angeles.

Asadar, se anunta o petrecere spectaculoasa la Palatul SNAGOV. Invitatii vor sosi incepind cu ora 21.00.

Invitatii VIP ai evenimentului din aceasta seara vor avea parte de trei meniuri speciale: japonez, libanez si mediteranean. Vor putea savura trabucuri hand made, sampanie de lux si vinuri de colectie.

Unii dintre ei vor avea „Candy Girls" dedicate si li se pregateste un moment delicios, in cadrul caruia vor putea degusta fructe exotice, de pe trupurile unor superbe „Fruit Girls".

Petrecerea este precedata de o licitatie, condusa chiar de Pamela Anderson, iar banii stransi vor ajunge in contul unei fundatii umanitare.

Este pentru a doua ora cand Pamela ajunge in Romania, la doar o luna distanta. Intial, a pus la punct detaliile petrecerii.

Pam a devenit celebra in vara anului 1989, cand a mers la un meci alaturi de prieteni, iar la pauza pe ecranul pe care se afisa scorul a aparut pieptul ei. Apoi a pozat in"Playboy", iar gloria a fost a ei.

A primit o atentie speciala din partea presei pentru viata personala. S-a casatorit cu Tommy Lee in februarie 1995, desi se stiau de doar patru zile. A fost logodita si cu modelul Marcus Lodewijk Schenkenberg van Mierop, dar si cu Kid Rock. S-a despartit de Marcus in 2001, iar de Kid Rock in 2003.

Tot in cadrul evenimentului de la Bucuresti, Pamela Anderson va lansa si volumul autobiografic, "Un vis implinit".

Articol recomandat de sport.ro
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Citește și...
Pamela Anderson, iar in chilotei si iar retusata pe computer!
Pamela Anderson, iar in chilotei si iar retusata pe computer!

Inainte de a veni in Romania sa ii innebuneasca pe ai nostri, Pam si-a facut vreme pentru o sedinta foto. Retusata clar, dar posteriorul are inca multe de spus!

EXCLUSIV! Uite cine vrea s-o insoteasca pe Pamela Anderson la Snagov
EXCLUSIV! Uite cine vrea s-o insoteasca pe Pamela Anderson la Snagov

Venirea celei mai cunoscute blonde din lume in Romania genereaza valuri de entuziasm mioritic. Miercuri seara, necunoscute cu pretentii de dive dambovitene s-au inghesuit la castingul pentru iepurasii care o vor insoti pe Pamela in paradisul barbatilor.

EXCLUSIV! Pamela Anderson vine in Romania fara fite. Dar cu elicopterul!
EXCLUSIV! Pamela Anderson vine in Romania fara fite. Dar cu elicopterul!

Bucurestiul se pregateste de sosirea divei. Cum se obisnuieste, organizatorii evenimentului pe care il va patrona blonda s-au interesat de preferintele domnitei.

Recomandări
Politico:
Politico: "Ucraina se îndreaptă spre înfrângere". Marile atuuri pe care Putin le are în lupta pentru victorie

Întrebați un soldat ucrainean dacă mai crede că Occidentul va sta alături de Kiev "atât timp cât va fi nevoie".

Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO
Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO

Marcel Ciolacu a făcut o gafă jenantă în timpul unor declarații de presă susținute în Qatar. Deși avea discursul scris, premierul s-a încurcat și în loc de „lecție” a pronunțat... „erecție”.

Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO
Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO

O explozie de proporții a avut loc, miercuri, în municipiul Craiova. Deflagrația a fost atât de puternică încât fațada blocului s-a prăbușit.