Vezi cum si unde te poti distra in primele zile ale noului an


Ultimul update: Marti 16 Octombrie 2012 02:07
Data publicarii: Joi 31 Decembrie 2009 00:00
Categorie: Stiri Mondene

Exista distractie si dupa Revelion, ne amintesc patronii de cluburi si reprezentantii teatrelor si galeriilor de arta din Bucuresti, care-i asteapta pe bucuresteni cu expozitii, concerte si dans.

Sambata va puteti dezmorti cu o comedie care se joaca la Teatrul Masca: "Sluga la doi stapan", in regia lui Mihai Malaimare. Pe 4 ianuarie, la Teatrul "Luni" puteti vedea piesa "G.O.D", iar pe 7 ianuarie la Teatrul National Bucuresti "Sambata, duminica, luni" si "Legenda marelui inchizitor", dupa Feodor Dostoievski, in regia lui Radu Penciulescu.

Dupa prezentarea spectacolului "Liliacul" in noaptea de Revelion, artistii de la Opera Nationala intra intr-o binemeritata vacanta, asa ca duminica si luni bucurestenii sunt asteptati la expozitii. La Galeriile Orizont este expusa tapiserie contemporana, cu influente medievale: broderie veche cu materiale noi.

Si cum in primele zile din 2010 muzeele sunt inchise, puteti continua "hoinareala" artistica la Biblioteca Centrala Universitara cu o expozitie de pictura.

Doamnele si domnisoarele care au fugit de "teroarea cratitei" la final de an vor gasi in primele zile din ianuarie mancare calda la restaurantele din interiorul marilor hoteluri din Capitala.

In afara de evenimente culturale, patronii cluburilor si barurilor din capitala anunta ca petrecerea continua si dupa Revelion.

Concertele anului 2010 in Romania
Poftiti la cultura! Astazi se joaca gratuit in 12 teatre din Bucuresti
VIDEO PROTVPLUS.RO