Vedeta care a atras toate privirile cu o ținută transparentă, pe străzile din New York. FOTO

Emily Ratajkowski - 2
Profimedia

Modelul american Emily Ratajkowski este adepta ținutelor sexy, iar cea mai recentă apariție a întors multe capete, într-un cartier din New York.

Tânăra de 29 de a ani a ieșit la cină cu soțul ei, sâmbătă, și a purtat un set format dintr-o pereche de pantaloni și o o bluză complet transparente, prin care i se vedea lenjeria intimă.

Emily nu a uitat de coronavirus și a purtat și o mască neagră de protecție, fiind surprinsă de paparazzi în momentul în care a ajuns la un restaurant din Manhattan.

Citește și...
Modelul Cara Delevingne s-a autodeclarat pansexuală. „Mereu m-am simțit diferită”
Modelul Cara Delevingne s-a autodeclarat pansexuală. „Mereu m-am simțit diferită”

În vârstă de 27 de ani, fotomodelul Cara Delevingne a oferit un interviu spumos revistei Variety, în care a vorbit mult despre orientarea ei sexuală.

Recomandări
Ce salariu vor încasa primarii și viceprimarii după noua majorare salarială. Edilul unui municipiu va avea 20.700 lei brut
Ce salariu vor încasa primarii și viceprimarii după noua majorare salarială. Edilul unui municipiu va avea 20.700 lei brut

Sub pretextul că repară o mare nedreptate, parlamentarii puterii au majorat marți salariile primarilor şi viceprimarilor.

Premierul danez: Scurgerile inexplicabile de gaze naturale din Nord Stream 1 şi 2, cauzate de
Premierul danez: Scurgerile inexplicabile de gaze naturale din Nord Stream 1 şi 2, cauzate de "acte deliberate"

Scurgeri inexplicabile de gaze naturale din gazoductele Nord Stream 1 şi 2, la Marea Baltică, sunt cauzate de "acte deliberate" şi nu de un "accident”, a declarat, marţi seară, premierul danez, scrie AFP.

 

Rezultatele referendumurilor din Ucraina. Pro-rușii revendică victoria. Medvedev:
Rezultatele referendumurilor din Ucraina. Pro-rușii revendică victoria. Medvedev: "Bine aţi venit acasă, în Rusia!"

Autorităţile de ocupaţie pro-ruse din regiunile ucrainene Zaporojie, Herson şi Lugansk au anunţat marţi seară victoria la referendumurile ilegitime de anexare a acestor teritorii la Rusia, transmite AFP.