Emily Ratajkowski este însărcinată cu primul copil. Primele imagini nud cu super modelul

Ultima actualizare: 27-10-2020 17:59
Emily Ratajkowski
Profimedia

Emily Ratajkowski este însărcinată cu primul ei copil. A ţinut totul secret până acum, când a pozat pentru o revistă faimoasă.

Emily Ratajkowski este un cunoscut model internaționl și o actriță de succes. În vârstă de 29 de ani, frumoasa vedetă a anunțat luni, 26 octombrie, pe rețelele de socializare, că este însărcinată, în patru luni, cu primul copil.

De asemenea, au apărut și primele imagini cu celebrul model nud.

Vedeta a pozat pentru Vogue, acolo a făcut primele dezvăluiri despre sarcină şi despre sexul micuţului: "Când eu şi soţul meu le spunem prietenilor că sunt însărcinată, prima lor întrebare după ‚Felicitări’ este, aproape întotdeauna, ‚Ştii ce vrei?’. Ne place să răspundem că nu vom cunoaşte genul copilului până nu va împlini 18 ani şi ne va anunţa atunci. Toată lumea râde la asta. Există un adevăr în replica noastră, totuşi, unul care sugerează posibilităţi mult mai complexe decât organele genitale cu care s-ar naşte copilul nostru – adevărul că nu avem nicio idee cine, sau mai degrabă ce creşte în interiorul meu. Cine va fi această persoană? Părinţii cui o să fim? Cum ne va schimba schimba viaţa şi cine suntem?", a transmis ea.

Viitoarea mamă a făcut completări: "Soţului meu îi place să spună că avem împreună o sarcină. Îi spun că, deşi sentimentul este dulce, nu este adevărat. Mă simt rău că ADN-ul întregii sale familii este în interiorul meu, dar ADN-ul meu nu este în el. Este un fel de glumă, dar, la fel ca în remarca pe care o facem despre genul copilului nostru, există adevăr. "

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO