Tu ti-ai petrece Craciunul cu soacra ta?

26-12-2008 00:00


Tu ti-ai petrece Craciunul cu soacra ta?

Conform unui studiu realizat in Marea Britanie, 30% dintre cupluri se gandesc cu groaza la petrecutul Craciunului impreuna cu soacrele, insa 65% nu indraznesc sa se planga, de teama "represaliilor".


Sondajul, realizat pe site-ul www.onepoll.com, a relevat faptul ca 46% dintre barbati nu le agreaza sau le urasc pe soacrele lor si 40% le vor departe de vietile lor. Oftatul, vorbitul fara incetare, batutul la cap si solicitarile nejustificate au fost votate drept cele mai rele caracteristici ale soacrelor, o zecime dintre barbatii britanici dorindu-si ca mamelor sotiilor lor sa li se intample ceva rau.

Barbatii isi pierd rabdarea dupa circa 50 de minute petrecute in compania mamelor sotiilor. O cincime dintre repondenti au declarat ca intentioneaza sa se mute la distanta de soacrele lor si sa intrerupa comunicatiile cu ele, pentru a-si pastra sanatatea mentala. Motivul? Femeile suna prea des la locuinta fiicelor lor, de circa trei ori pe saptamana si vin pe la ei pe acasa de circa patru ori pe luna, lucru dificil de suportat.

Cele mai rele soacre din Marea Britanie au prenumele Margaret. Alte soacre-problema pentru britanici sunt cele cu prenumele Anne, Betty, Carol si Sue.

In urma sondajului, s-a aflat ca soacra unuia dintre intervievati i-a pus acestuia sedative in bautura, pentru ca acesta sa piarda avionul, iar ea sa petreaca Craciunul doar cu fiica ei.

Sursa: The Telegraph

Tags: sondaj, studiu,

VIDEO PROTVPLUS.RO