Trupa românească ”de rock’n’roll” The Sonic Taste a lansat prima piesă și primul videoclip


Ultimul update: Sambata 16 Februarie 2019 16:18
Data publicarii: Sambata 16 Februarie 2019 16:04
Categorie: Stiri Mondene
The Sonic Taste

Începând cu data de 5 februarie, primul single al trupei The Sonic Taste, “In Your Eyes” este disponibil pe platformele de streaming: AppleMusic, Spotify, Deezer, Tidal și Zonga, cu sprijinul Universal Music România.

De assemenea, a fost lansat și primul videoclip al trupei The Sonic Taste.

In Your Eyes” este un manifest împotriva fățărniciei, minciunii și falsității, spun cei de la TST. În videoclip, ”trădarea și viclenia” sunt personificate de către actrița Mădălina Anea.

The Sonic Taste este o trupă de rock’n’roll bucureștean, formată în 2018, după ce Mircea Petrescu (voce și chitară) și Mihai Nicolau aka ”Baby Jesus” (tobe) au plecat din formația RoadKillSoda.

Cei doi spun că au decis să abordeze muzica ”într-o manieră mai fresh”, cu ”influențe variate”, de la punk până la blues-rock, la country și chiar la sonorități agresive - care să aducă ”un nou vibe în deja aproape monotonul rock românesc”.

O scurtă, dar precisă descriere a trupei ar fi: ”When Biffy meets Grohl and drinks with Liam” - adică un mix între Biffy Clyro, Dave Grohl și Liam Gallagher.

Primul single al trupei, In Your Eyes”, a fost înregistrat la StartRec Studio, alături de Liviu Popescu (bass), și a fost mixat de Mircea Petrescu și masterizat de Turcu Alex (chitaristul Deliei).

No Hard Feelings. Just Rock’N’Roll.” - mai spun cei doi muzicieni.

Primul concert al acestei trupe are loc pe 16 aprilie 2019 în Club Expirat din București. Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

The Sonic Taste online:

- Facebook
- Instagram
- YouTube

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO