Trofeul Club A - Avanpost Rock. Sansa muzicienilor romani din underground sa ajunga mai sus

Ultima actualizare: 09-07-2013 06:52
Concert

In luna aprilie a acestui an s-a dat startul celei de a doua editii a Trofeului Club A - Avanpost Rock.

Editia inaugurala a Trofeului Club A s-a desfasurat in perioada noiembrie 2011 – mai 2012 si s-a bucurat de un real succes, avandu-i drept invingatori pe cei de la Manfellow.

Conform traditiei, de peste 44 de ani, de a asista / incuraja muzicienii in evolutiile lor, Club A isi ofera scena si anul acesta unui concurs de cautare si premiere a grupurilor rock care vizeaza noutatea/originalitatea proiectelor muzicale.

Ca si in prima editie a competitiei Trofeul Club A - Avanpost Rock in concurs se pot inscrie formatii indiferent de stilul muzical abordat sau de notorietate.

Miza concursului va fi decernarea "Trofeului Club A - Avanpost Rock" grupului desemnat castigator de un juriu de specialitate si de public. In paralel, in concursul de creatie, lupta se va da pentru desemnarea celei mai reusite piese originale. Aprecierea se va face de catre reprezentantii presei, iar grupul va primi premiul presei.

Fiecare trupa va canta doar din productia proprie (compozitie sau adaptari inedite) timp de 30 de minute, iar pentru concurs isi vor desemna trei piese. In fiecare seara vor participa patru trupe, iar ordinea se va trage la sorti.

Trupele participante pot repeta trei ore in studioul No Stress Media (sponsor si anul acesta), duminica si luni, inainte de aparitia pe scena Club A.

Printre trupele care vor evolua pe scena Club A in Etapa II 2013, pe 22 septembrie 2013, categoria "noutate/originalitatea proiectului muzical", se afla si bucurestenii de la OPEN MIND.

Trupa tanara, infiintata in ianuarie 2013, OPEN MIND pregateste in aceasta toamna lansarea unui prim E.P. care va contine piese de rock progresiv cu diferite influente, atat in limba engleza cat si in romana. Membrii trupei mai au, in paralel cu OPEN MIND, si alte proiecte muzicale la care lucreaza: Adrian Galu - voce (Interitus Dei), Vlad Moldoveanu - chitara (Cameleon), Adrian Milea - bass, Victor Stoica - tobe (L.O.S.T.).

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO