"The Comedian", filmul la care De Niro a lucrat aproape 10 ani, a fost lansat. Ce actori mari mai fac parte din distributie


Ultimul update: Luni 06 Februarie 2017 07:07
Data publicarii: Vineri 03 Februarie 2017 09:43
Categorie: Stiri Mondene
de niro

Robert De Niro isi vede implinit un vis drag. Filmul sau, "The Comedian", la care lucreaza de aproape un deceniu, a ajuns pe marile ecrane.

Din distributie fac parte pe langa De Niro si alti actori mari - Danny DeVito, Leslie Mann si Harvey Keitel. Robert de Niro a povestit despre cat de greu a luat viata filmul "The Comedian". Cel mai dificil a fost sa gaseasca un regizor.

Robert De Niro, actor: "Eu si Art Linson lucram la acest proiect de aproape opt ani, creionam scenele. Povestea a tot evoluat, a trecut prin mai multe schimbari, prin mainile mai multor regizori, apoi a durat pana am gasit finantare."

Lucrurile au luat o intorsatura pozitiva cand au resuit sa il coopteze in proiect pe regizorul Taylor Hackford.

Filmul "The Comedian" spune povestea lui Jackie Burke, un actor care incearca sa se reinventeze ca sa isi poata relansa cariera, ajunsa la apogeu in anii '90, cu rolul dintr-un sitcom popular. Si sa scape de umbra personajului care i-a adus succesul.

Din distributie fac parte si Danny DeVito - in rolul fratelui lui Burke, Leslie Mann si Harvey Keitel. De Vito spune ca se regaseste in poveste si ca oamenii ajunsesera sa il strige dupa numele personajelor pe care le-a jucat. Acum, are un nume nou, glumeste el.

Danny DeVito, actor: "Oriunde ma duceam, mi se spunea Louie. Auzeam numai Louie, Louie, Louie. Acum toata lumea imi spune Frank, dupa rolul din serialul "It's Always Sunny in Philadelphia"."

"The Comedian" ajunge vineri in cinematografele din Statele Unite.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO