SURVIVOR 2022. Ana Dobrovie a răbufnit în mijlocul unui „consiliu”. „Da voi de ce ați zis de mine că sunt slabă, frate?”

Ultima actualizare: 24-01-2022 23:27
Ana Dobrovie a răbufnit în mijlocul unui „consiliu” al Războinicilor. „Da voi de ce ați zis de mine că sunt slabă, frate?
StirilePROTV

Războinicele s-au certat între ele în pauzele dintre probe. Andreea a reușit să aducă un punct pentru „Faimoși” și totul s-a transformat într-un val de reproșuri în tabăra „Războinicilor”.

Cea mai deranjată de situație a fost Ana Dobrovie, nemulțumită că ar fi fost considerată „slabă”.

Ana Dobrovie a răbufnit în mijlocul unui „consiliu” al Războinicilor, între probele de la „Survivor”“Voi de ce ați zis de mine că sunt slabă, frate?”

Ștefania Ștefan: Eu n-am zis nimic de fairplay, tu te bagi în seamă...

Ana: Și oricum, dacă tu iei un punct și ești mai bună, te dau exemplu pe tine, și tu ești mai bună, și te duci cu una slabă și iei punct, nu, după aia, una mai slabă dintre noi pierde punctul cu una mai tare?

Ștefania: De ce zici că-i slabă, că ea dă foarte bine la final..

Ana: Da voi de ce ați zis de mine că sunt slabă, frate?

Ștefania: Când am zis? Am zis pe traseu, azi?

Ana: Am zis eu că e slabă? Eu am dat un exemplu, de ce o iei personal? Eu, când o iau personal, toți comentați!

Ștefania: Stai puțin să mă calmez și eu, să-mi văd ținta. Nici nu m-ați lăsat să-mi văd ținta..Nu măi, păi țipați prea mult, unul zice „ține-o așa...”

Survivor, lider absolut de audiență

Cea de-a patra ediție a noului sezon Survivor a fost lider absolut de audiență, duminică seară, în intervalul orar 19:58 – 23:01. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.1 puncte de rating și 24.8% cotă de piață, față de locul 2 care avea 6.2 puncte de audiență și 15.3% share. De-a lungul difuzării, peste 1.9 milioane de români au trăit cu sufletul la gură alături de concurenți.

Aventura continuă la PRO TV. Faimoșii și Războinicii s-au întâlnit luni seară în jocul pentru imunitate. După ce săptămâna trecută s-au văzut nevoiți să își nominalizeze colegii, Faimoșii au pornit în „bătălie” cu dorința de a-și lua revanșa.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO