Survivor, competiția care a cucerit publicul din întreaga lume, a început duminică seară la PROTV. De-a lungul anilor, acest format de emisiune a demonstrat că totul este posibil.  

Membrii celor două echipe, Războinicii şi Faimoşii, au ajuns în Republica Dominicană, unde vor susține probe la limită, care necesită o condiție fizică impecabilă.

24 de concurenți, printre care artiști și sportivi, încep astăzi de la ora 20.00 lupta pentru marele premiu.

Cele două echipe, Războinicii şi Faimoşii, au ajuns în Republica Dominicană. Sunt pregătiți să înfrunte cele mai dure încercări pentru a-și procura hrana și a-și securiza adăpostul.

Robert Niță, concurent: "Cred ca este o oportunitate să vezi până unde îți poți împinge limitele. Nu sunt de acord cu cei care spun că se înscriu într-o competiție doar ca să participe, fiind fost sportiv, da, mă gandesc că pot câștiga".

Elena Chiriac, concurentă: ”Mă consider deși o persoană liniștit, există o parte în mine care duce către latura asta, sunt o luptătoare și vreau să mai văd o dată cum o să supravietuiesc și cum o să fac față".

Concurenții sunt împărțiți în două triburi care luptă zi de zi pentru imunitate și alte avantaje. După fiecare bătălie pentru imunitate, o echipă se vede nevoită să-și elimine unul dintre membri.

Este o competiție dificilă, în care există un singur Supraviețuitor: cel care pleacă acasă cu trofeul si marele premiu de 100.000 de euro.

Cătălin Zmărăndescu, concurent: ”Am deja 4 ani de când m-am retras din sportul de contact și îmi lipsește adrenalina. Mă știu cu aproape toți din echipă și cred că fiecare are calitățile lui și putem să mergem mai departe".

”Survivor reprezintă cea mai mare provocare din ultimii ani”

Roxana Ciuhulescu, concurentă: "Pentru mine, Survivor reprezintă cea mai mare provocare din ultimii ani, de la zborul cu MIG-ul sau de la saltul meu liber din elicopter în mare, ce m-a determinat, acasă am o puștoaică de 14 ani care mă ia ca model".

Prezentatorul Daniel Pavel îi va însoți pe concurenți în Republica Dominicană.

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii: "Condiţia fizică ar trebui unită cu condiţia mentală, cu ceea ce înseamnă un spirit puternic, ceea ce înseamnă un fizic puternic. Însă ce trebuie să aibă e acea sămânţă de învingător, ai pierdut azi, nu ai mâncat azi, dar mâine vine o nouă zi, o nouă şansă să ajungi să te hrăneşti şi să ajungi mai aproape cu o zi de marele premiu. Aş vrea să vă aşteptați la ce vă puteţi aştepta de la o competiţie, la cel mai spectaculos show de televiziune al timpurilor moderne, până la ultima picătură de energie se luptă oamenii noştri pe care o să îi vedeţi acolo, voi acolo acasă, pe canapele, în confortul casei, veţi lupta alături de ei".

Survivor Romania a început duminică seară, la ora 20.00, la PROTV.